DOLAR 32,5526
EURO 34,9033
ALTIN 2440,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek’ten doğadan ilham alarak hazırlanan yeni “Norel Koleksiyonu”

    Kelebek’ten doğadan ilham alarak hazırlanan yeni “Norel Koleksiyonu”
    19.10.2021
    A+
    A-

    Değişen ve dönüşen tüketici anlayışını tasarımlarına uyarlayan Kelebek Mobilya, yeni Norel Koleksiyonunu doğadan ilham alarak tasarladı. Özel tasarlanmış keten görünümlü kapaklar ile cevizin sıcaklığının birleştiği, gold detaylar ile şıklığın seviye atladığı yeni koleksiyon natürel atmosferi evlere taşıyacak.

    Evlerinde hem doğallık hem de şıktan vazgeçemeyenlerin tercihi olacak Norel Koleksiyonunun döşeme kumaşında seçilen renk ve desenler huzur veren görünüm sağlarken, hibrit yay teknolojisi ile konfor ön planda tutuldu. Norel Koleksiyonu aynı zamanda insan sağlığına zararlı emisyon gazları ve kanserojen kimyasallar içermeyen E1 standartlarında malzemelerden üretildi.

    Norel yemek odasının doğallık ve şıklığı ön planda

    Açılır ve sabit masa alternatifinin yer aldığı Norel koleksiyonunda açılır masada ahşap ayak ile doğallık, sabit masada ise gold kaplama metal ayak ise zarif ve şıklık ön planda tutuluyor. Konsol içi çekmece kullanımı ile fonksiyonelliğin arttığı yemek odasında doğallık ve şıklık çerçevesinde ayna tasarımı da yer alıyor.

    Özel tasarlanmış keten görünümlü Tv ünitesi ile oturma alanına şık bir dokunuş

    Kapaklarda Kelebek’e özel hazırlanmış keten desen ile tasarlanan Tv ünitesi, Tv üst raf, üst modül ve kulplarda metal gold kaplama, Tv ünitelerinde yer alan kapak ve çekmece kullanımı ise fonksiyonelliği arttırıyor.

    Hibrit yapısıyla rahatlık ön planda 

    Norel koleksiyonunda ekstra konfor, koltuk içinde kullanılan 35 HR ultra soft sünger, zikzag yay ile hibrit yapıda birleştirilmesi ile sağlanıyor. 3’lü ve 2’li koltuk takla atan sırt mekanizmasının yer aldığı koleksiyon, metal gold ve ahşap ayak olmak üzere 2 farklı ayak seçeneği ile sunulmaktadır.

    Gold kaplı metal detay ile şıklık yatak odasında

    5 kapılı, 6 kapılı ve Sürgülü olmak üzere 3 farklı dolap alternatifinin yer aldığı Norel koleksiyonunda, dolap içlerine yerleştirilen led askılık kullanımı ile takımın fonksiyonelliğini bir adım daha öteye taşınıyor. Yatak odası takımın karyola kumaşlarında ise doğallık ve sadelik ön planda tutulurken yatak başlıklarında gold kaplı metal detay ile şıklık dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan ayakucu ve makyaj masası pufu seçenekleri yatak odalarındaki rahatlığı artırıyor.

    Zamansız tasarımı, yalınlığın en şık görünümü ile Norel Koleksiyonu natürel atmosferi evlere taşımanın tam zamanı!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.