DOLAR 32,3819
EURO 34,6768
ALTIN 2410,612
BIST 10108,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kellik korkusu 3 Boyutlu Saç Simülasyonu ile son buluyor

    Kellik korkusu 3 Boyutlu Saç Simülasyonu ile son buluyor
    25.12.2017
    A+
    A-

    Saçlarını kaybetme korkusu yaşayan erkeklere bir alternatif daha: “3 Boyutlu Saç Simülasyonu”

    Kadının dünyasında takıntı haline gelen uğraşıları varsa, erkeklerin dünyasında da kellik korkusu var. Özellikle genç nesil, kimselere söylemeye cesaret edemese de, gün gelip de saçlarını kaybetme korkusu yaşıyor.

    Estetik merkezleri artık erkeklerin bu korkuları üzerine iş planlarını yapıyor. Saç ekimi, protez saç ve kozmetik ürünlerle saç dolgunluğu sağlamak öne çıkan yöntemler…

    Ancak son dönemlerde erkeklerin saç korkusunu ortadan kaldırmak için yeni bir yöntem ortaya çıktı. Saça dair birçok işlemi başarı ile gerçekleştiren HFS Center Estetik Direktörü Serkan Bozkurt, “Saç simulasyonu, seyrek veya hiç saçı olmayan erkeklerin kabusunu ortadan kaldıracak gibi görünüyor” dedi.

    Kişiye özel saç sabunundan, tropik meyvelerle saç maskelerine, mezoterapiden, sac masajına kadar bir çok uygulama gerçekleştiren Serkan Bozkurt, 3 boyutlu saç simülasyonunun Türkiye’de ve dünyada hızla yayıldığını ifade etti.

    Yaşam Tarzı Haline Geliyor

    Erkeklerin saç korkusunu ortadan kaldırmak için ağırlıklı olarak saç ekimini tercih ettiğini söyleyen Serkan Bozkurt, “Saç ekim yöntemlerinde teknolojinin de getirileri ile farklı yaklaşımlarla saç problemleri halledilmeye çabalamıyor. Ancak hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın, gerçek saç gibi sonuç elde edilemiyor. İşte tam da bu noktada saç simülasyonu erkeklere umut oluyor. Saçı olmayan veya seyrek olan erkeklere, kafalarında sanki saç varmış gibi saç simülasyonu gerçekleştiriyoruz. Bu yöntem Avrupa ve dünyada bir yaşam biçimini de ifade ediyor” dedi.

    Altın Dokunuşlar

    3 boyutlu saç simülasyonunun saç derisine yeni saç efektleri vererek daha yoğun ve gür bir görünüm elde edilmesi esasına dayandığını ifade eden Serkan Bozkurt, “Altın iğne ile kişinin saç kalınlığına uygun birebir aynı saç efektleri veriliyor. Kullanılan tüm ürünlerin tek kullanımlık ve kişiye özel olması da birçok sorunu başta çözüyor. Ortalama bir 3 boyutlu saç simülasyonunda 100 ila 150 bin arasında altın dokunuş gerçekleştiriliyor. Yapılan saç simülasyonu ile kişi 3 ila 5 yıl cilt yapısına bağlı kullanım imkanı sağlıyor” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.