DOLAR 32,4586
EURO 34,811
ALTIN 2423,137
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kenan Doğulu ile büyük final

    Kenan Doğulu ile büyük final
    17.08.2017
    A+
    A-

    ANKAmall yaz konserleri Kenan Doğulu ile final yapacak

    Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını hayranlarıyla buluşturan ANKAmall yaz konserleri 19 Ağustos Cumartesi Kenan Doğulu ile final yapıyor.

    ECE Türkiye tarafından yönetilen ANKAmall, ünlü sanatçıları ağırladığı konserler dizisi ile yaz boyu Başkent sosyal yaşamına da damgasını vurdu. Temmuz ayında başlayan ve 19 Ağustos’ta Kenan Doğulu ile son bulacak olan yaz konserlerinde binlerce kişiyi ünlü sanatçılarla bir araya getirdi. Fettah Can, Şevval Sam, Buray ve Halil Sezai’yi ağırlayan Başkent, son olarak Kenan Doğulu’yu misafir edecek. Milyonların sevgilisi Doğulu, 19 Ağustos Cumartesi saat 21.00’de özel repertuarı ile Ankaralıların karşısında olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.