DOLAR 32,2697
EURO 34,7546
ALTIN 2414,547
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Keskin Color Takvim ve Ajanda yıl boyunca yanınızda

    Keskin Color Takvim ve Ajanda yıl boyunca yanınızda
    29.12.2017
    A+
    A-

    Yeni yıl tüm sürprizleri ile yaklaşıyor, ne getireceği bilinmemekle birlikte yine dolu dolu bir sene bizleri ekliyor. Hayatı yoğun yaşayanlar da elbette yıl başından itibaren, işlerini planlayabilecekleri özel bir takvime ve ajandaya ihtiyaç duyuyor. 50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color, her zevke seslenen ajanda ve takvim tasarımlarıyla bu beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

    Yeni yıl gelince bütün umutlar, hayaller ve hedefler yenilenir. Bu da bambaşka planlar yapmanız anlamına gelir. Dolayısıyla hem size hem de sevdiklerinize bu planları hatırlatacak güzel bir ajanda ve takvim gerekir. Keskin Color’ın bambaşka tarzlarda hazırladığı 2018 ajanda ve takvim koleksiyonu, kullanışlı tasarımıyla olduğu kadar üstün kalitesiyle de fark yaratıyor. Yıl boyunca kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz ajandalar, duvar ve masanızda yer açabileceğiniz takvimler hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için özel bir yeni yıl hediyesi olmayı hak ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.