DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiğılı yeni iletişim ajansını seçti

    Kiğılı yeni iletişim ajansını seçti
    17.07.2021
    A+
    A-

    Brandworks İletişim Danışmanlığı, hazır giyim sektörünün önde gelen markası Kiğılı ve lüks erkek giyim Abdullah Kiğılı markalarının kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi.

     

    Brandworks İletişim Danışmanlığı; erkek hazır giyim sektörünün önde gelen markalarından Kiğılı’yı müşteri portföyüne ekledi. 360 derece halkla ilişkiler hizmeti veren Brandworks, Kiğılı ve lüks erkek giyim markası Abdullah Kiğılı’nın kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkilerini yürütecek.

     

    1938 yılında erkekler için kumaş satmak amacıyla kurulan Kiğılı, 83 yılın ardından hazır erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından birisi olarak yoluna devam ediyor. Bugün ürünlerini yurtiçinde 67 ilde 225 mağaza ile müşterileriyle buluşturan Kiğılı, yurtdışında 45 olan mağaza sayısını 2023’e kadar 100’e çıkarmayı hedefliyor.

     

    11 yıllık serüvenine ulusal ve uluslararası arenada faaliyet gösteren 100’e yakın marka ve pek çok tecrübe sığdıran Brandworks ise geleneksel ve dijital medya süreçlerinin yürütülmesinin yanı sıra kurumsal iletişim, sürdürülebilir itibar yönetimi, stratejik danışmanlık gibi uzmanlıklarıyla 50’den fazla sektöre 360 derecelik halkla ilişkiler hizmeti veriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.