DOLAR 32,5008
EURO 34,7512
ALTIN 2490,528
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiler GYO’dan vade farkında dev indirim hamlesi

    Kiler GYO’dan vade farkında dev indirim hamlesi
    02.06.2018
    A+
    A-

    Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rolü üstlenen Kiler GYO, ev sahibi olmak isteyenlerin alım gücünü rahatlatmak amacıyla vade farkını yüzde 0,45’ çekti. Peşin alımlarda yüzde 20 indirimin sağlandığı ‘Referans Bahçeşehir’, ‘Referans Güneşli’, ‘Referans Kartal Kordonboyu’ ve ‘Referans Kartal Towers’ projelerinden ayrıca yüzde 5 peşinatla 120 ay vadeli olarak ev sahibi olmak mümkün.

     

    Bankalar kredili konut satışlarını canlandırmak için faiz oranlarını peş peşe indirirken, Kiler GYO’dan dev bir indirim hamlesi daha geldi. ‘Referans Bahçeşehir’, ‘Referans Güneşli’, ‘Referans Kartal Kordonboyu’ ve ‘Referans Kartal Towers’ projelerinde, peşin satışlarda yüzde 20 indirim sağlayan şirket, vadeli satışlarda 120 aya kadar yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunarken, vade farkını ise yüzde 0.98’den yüzde 0.45’e indirdi.

    Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü daha fazla desteklemek ve sektördeki farklılıklarını ortaya koymak amacıyla yüzde 20 indirime ek olarak vade farkını aşağı çekme kararı aldıklarını açıkladı.

     

    Gürdil, sözlerine şöyle devam etti: “Hükümetimiz tarafından atılan her adım ülkemizin ekonomisine pozitif katkıda bulunuyor. Tapu harcı ve KDV indirimlerinin ardından bankalar tarafından vade farkının psikolojik sınır olan yüzde 1’in altına çekilmesi ile birlikte kısa sürede ekonomi canlanmaya başladı. Konut kredi faiz oranlarının yüksekliği nedeniyle beklemede olan yatırımcıların harekete geçtiğini görüyoruz. Kiler GYO olarak bizler de konut alımını daha da kolaylaştırmak ve vatandaşlarımızın ilgisine kayıtsız kalmamak adına 4 projemizde birden 120 aya kadar sadece yüzde 5 peşinatla vade farkını yüzde 0,45’e indirdik. Şimdi konut almanın tam zamanı, hem yatırım hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenler kısa süre daha devam edecek bu cazip kampanyayı kaçırmamalı.”

     

    Fiyatlar 289 bin TL’den başlıyor

    İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da konumlanan Referans Kartal Towers projesi toplam 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alandan oluşuyor. Proje 31 katlı ve 24 katlı 2 blok şeklinde Kartal sahiline yakın mesafede yükseliyor.

    Panoramik deniz ve adalar manzarasına hakim 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerinden oluşan Referans Kartal Towers’da ayrıca 5+1 penthouse daireler de mevcut. Projede peşin ödemelerde 20 indirimle daire fiyatları 289 bin TL’den başlıyor.

     

    Terasta denize karşı jakuzisi ile de dikkat çeken projenin sosyal donatıları arasında ise, açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness, pilates, dans salonları, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, çim aktivite terasları, meyve korusu, yapay dere, şelale ve su oyunları bulunuyor. Geniş peyzaj alanına sahip Referans Kartal Towers’da ayrıca güneşlenme alanları, özel tasarlanmış 9 metrekare ile 93 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip teras alternatifleri yer alıyor.

    Deniz ve Adalar manzaralı…

    Sahile yürüme mesafesinde konumlanan Referans Kartal Kordonboyu Kiler GYO’nun Anadolu Yakası’nda inşa ettiği ikinci gayrimenkul projesi olarak yükseliyor.

     

    94 daire ve 11 ticari üniteden meydana gelen Referans Kartal Kordonboyu’nda eşsiz deniz ve adalar manzarasına hakim 1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire seçeneği bulunuyor.  Peşin daire fiyatları 356 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

     

    Referans Kartal Kordonboyu’nda Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness ve aktivite alanlarının yanı sıra 500 metrekareden oluşan Zen Bahçesi modern ve keyifli yaşamın kapılarını yatırımcılarına aralıyor.

     

    Metronun yanı başında hemen taşınma fırsatı…

    İstanbul Avrupa Yakası Güneşli’de hayata geçirilen ‘Referans Güneşli’ toplam 240 bağımsız bölümden oluşuyor. TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve metro durağının yanı başında 2 blok şeklinde yükselen projede 208 konutun yanı sıra 32 mağaza bulunuyor.

     

    1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Referans Güneşli’de peşin alımlarda konut fiyatları 300 bin TL’den başlıyor. Projede dairelerin alan büyüklükleri ise 57 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiyor.

    5 yıldızlı oteller, havalimanı, iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika mesafede konumlanan projede kapalı havuz, fitness center, sauna, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, spor adası, çocuk oyun adası, hobi salonu, misafir süitleri, kent meydanı gibi alanlar mevcut.

    Kapalı otoparkın yer aldığı projede ayrıca 1+1 daireler hariç her daireye depo tahsis ediliyor.

     

    Teraslı ve bahçeli daire seçenekleri…

    Referans Başakşehir projesi, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir’de Kiptaş arazisi üzerinde yaklaşık 26 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. 465 konut ve 34 ticari üniteden meydana gelen projede 1+1’den 4,5+1’e kadar altı farklı tipte daire seçeneği mevcut.

     

    Daire fiyatlarının 378 bin TL’den başladığı estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken projede teraslı ve bahçeli daire seçenekleri de yer alıyor. Projeden peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sağlanırken dileyenler yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,45 vade farkı ile konut sahibi olabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.