DOLAR 32,5314
EURO 34,9811
ALTIN 2434,257
BIST 9814,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehrin yanı başında yaşam keyfi: Azure Villas Reşadiye

    Şehrin yanı başında yaşam keyfi: Azure Villas Reşadiye
    21.03.2024
    A+
    A-

    Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye’yi hayata geçiriyor. Yüzde 70’i tamamlanan projenin teslimatı Haziran 2024’te gerçekleşecek.  

    Kentsel dönüşüm projelerinin yanında geliştirdiği lüks konut projeleriyle de adından söz ettiren Nexonya, lokasyona uygun konut projeleri geliştirmeye devam ediyor. Şehrin hemen yanı başındaki Çekmeköy Reşadiye’de hayata geçirdiği Azure Villas, şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenlere hitap ediyor. Sadece yarım saat içerisinde araçla şehrin merkezi lokasyonlarında olunacağı gibi Azure Villas, İstanbul Havalimanı’na 45, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 35 dakika uzaklıkta bulunuyor. Doğayla iç içe müstakil bir evde yaşamak isteyenlere hitap eden Azure Villas, 20 tripleks villadan oluşuyor. Villalar, 4+2 olarak tasarlandı. Toplam brüt alanı 400 metrekare büyüklüğe sahip villaların dört cephesi de panoramik bir manzaraya sahip. Her bir villanın kendine ait açık havuzu ve bahçesi bulunuyor. Projede ayrıca iki araçlık kapalı garaj, barbekü ve yemek alanı, ateş çukuru ile oturma alanı ve bahçe terasları da özel olarak tasarlandı. Projeyi farklı kılan noktalardan bir tanesi ise villa içerisinde asansörün olması. Böylece engelli ya da yaşlı kişilerin evde yaşamı kolaylaşıyor.

    Yüzde 70’i tamamlanan proje hakkında bilgi veren Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Azure Villas projemizle konuttaki lüks tanımını yeniden yorumladık. Tüm inşaat malzemelerinin birinci sınıf kullanıldığı projemiz, tasarımı ve sosyal donatılarıyla üst düzey bir yaşam sunuyor. Reşadiye’nin ruhuna uygun, lükse dair her şeyin sunulduğu projemizle sınırları zorladık. Villa yaşamını sevenlere hitap eden projemiz için yüzde 50’si peşin ve yüzde 50’si vade farksız taksitlerle kişiye özel ödeme planı sunuyoruz” dedi. Azure Villas Reşadiye projesinde teslimatlar Haziran 2024’te başlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.