DOLAR 32,5871
EURO 34,8485
ALTIN 2499,005
BIST 9667,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kılıçoğlu Antalya’da bayileri ile buluştu

    Kılıçoğlu Antalya’da bayileri ile buluştu
    11.10.2017
    A+
    A-

    Kılıçoğlu Kiremit bayileri ile Antalya’da buluştu. Bu yıl kuruluşunun 90. yılını kutlayan Kılıçoğlu Kiremit Antalya’da düzenlenen ve 3 gün süren bayi toplantısında yatırımları, Ar-Ge çalışmaları gelecekteki hedef ve beklentileri konuşuldu. 90 yıl özelinde eğlenceler ve Gala Gecesi düzenlendi.

    Geçtiğimiz aylarda Eskişehir’de özel bir resepsiyonla 90. yılını kutlayan Kılıçoğlu Kiremit, Türkiye’nin dört bir yanından davet ettiği 300 bayisi ile 90. yıla özel bir buluşma düzenledi. Kılıçoğlu 90 yılını bu kez paydaşları ile birlikte Antalya Belek’te bulunana Susesi Luxury Resort Otel’de kutladı.

    300 bayinin eşleri ve aileleriyle katıldığı organizasyon 5 Ekim Perşembe akşamı düzenlenen ‘’Hoş Geldiniz’’ kokteyli ile başladı. Düzenlenen kokteylde tüm misafirleri selamlayan Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir bayilere ve ailelerine katılımları için teşekkür etti. Kılıçoğlu’nun 90 yıllık köklü tarihinde bayilerin çok önemli bir rolü olduğunu belirten Savaş Özaydemir 100. yılı da hep birlikte kutlamayı dilediklerini sözlerine ekledi. Özaydemir konuşmasını bitirmeden önce Kılıçoğlu Yöneticilerini ve Satış Ekibini ve Bölge Distribütörlerini sahneye davet etti. Tüm paydaşların da iştirak ettiği kutlama coşkulu ve renkli geçti.

    CUMHURİYET İLE YAŞIT

    Bayi toplantısının ikinci günü Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir’in yaptığı sunumla başladı. Metin Uca’nın moderatörlüğünü üstlendiği toplantıda Savaş Özaydemir, Türkiye’nin tarihi ile Kılıçoğlu’nun tarihini harmanladığı sunumunda Türkiye’nin en zor yıllarında Kılıçoğlu’nun yatırımlarına devam ettiğini belirtti. 1927’den günümüze önemli dönüm noktalarını seyircilere aktardı.

    ‘’AYNI TUTKUYLA 100. YILA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’’

    Savaş Özaydemir’den sonra sunumunu yapmak üzere Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Barış Y. Özaydemir söz aldı. 90 yıllık Kılıçoğlu liderliğinin altında yatan Kılıçoğlu felsefesini anlatan Barış Özaydemir, geçmişten bugünlere Kılıçoğlu’nun güven veren marka imajıyla sürdürülebilir bayi iletişimini ve sıcaklığı sağlayarak en kaliteli kiremidi üreterek sektörde öncü ve lider konumda olduklarının altını çizdi. Sunumunda Türkiye’nin ekonomik durumunu değerlendiren Özaydemir, konut sektörü ile ilgili görüşlerini de bayilere aktardı. Sunumun son bölümünde Kılıçoğlu’nun yeni ürünlerinden ve yeniliklerinden bahseden Barış Özaydemir, 90 yıldır hep aynı tutku ve özenle çalışan Kılıçoğlu’nun 100. yılına emin adımlarla ilerlediğini ve bayileriyle daha güçlü olduklarını ifade etti.

    ‘’FARK YARATAN MARKAYIZ’’

    Toplantının son bölümünde sunum yapan Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir Kılıçoğlu’nun fark yaratan bir marka olduğunu söyledi. Ali Osman Özaydemir, Kılıçoğlu’nun sunduğu alternatif ürünlerle bayilere satışta avantaj sağladığını belirtirken, Kılıçoğlu Çatı Sistem ürünleriyle daha fazla hacimde satış yapabileceklerini söyledi.

    Bayilerle buluşmanın üçüncü ve son gününde çalışanların stres atmaları ve birazda eğlenceli vakit geçirmeleri için bir takım turnuvalar düzenlendi. Gün boyunca yapılan turnuvalarda birbirleriyle kıyasıya rekabet eden Kılıçoğlu ailesi son akşam düzenlenen Gala Gecesi’nde bir aradaydılar.

    GALA GECESİ’NDE AŞKIN NUR YENGİ SAHNE ALDI

    Kılıçoğlu’nun 90. yıla özel hazırladığı tanıtım filmi ile başlayan geceye özel dans gösterileri renk kattı. Duygusal anların yaşanmasına sebep olan tanıtım filminin ardından Kılıçoğlu’nun dönüm noktalarını temsil eden her tarih için toplam 9 pasta kesildi.

    Kılıçoğlu’nun yapmış olduğu kampanya katılımlarına göre başarılı bayilere ödül verilen gecede Aşkın Nur Yengi sahne aldı. Şarkıları ile geceye renk katan sanatçı konuklara keyifli anlar yaşattı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.