DOLAR 32,4846
EURO 34,5467
ALTIN 2476,285
BIST 9541,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim genç odalarında modern tasarım esintisi

    Kilim genç odalarında modern tasarım esintisi
    04.09.2020
    A+
    A-

    Yenilikçi, fonksiyonel ve rahat görünümlü genç odalarıyla dikkat çeken Kilim Mobilya, Active, Dubleks, Venüs ve Country serisi ile bütün ihtiyaçlara cevap veriyor. Beyazın ahşabın doğal görünümüyle oluşturduğu renk kombinasyon dört seride de farklı hikayelerle karşımıza çıkarken, çalışma masaları, gardırop sistemleri ve yataklar sahip oldukları özelliklerden ötürü büyük beğeni topluyor.  Active ve Dubleks’in kat sistemi mantığına dayanan dizaynı ise hem yerden tasarruf etmek hem de tasarım ürün isteyenlerin beklentisini karşılıyor. Minimal odalarda bile rahatlıkla yerini alan genç odaları, sunduğu çözümlerle gençlerin hayatını kolaylaştırıyor.

    Kilim Mobilya okula dönüş öncesi çocukların ve gençlerin yaşam alanlarında yenilik rüzgarı estiriyor. Active, Dubleks, Venüs ve Country serilerini konfor, kişiselleştirme, esneklik, teknoloji gibi birçok detayı düşünerek oluşturan Kilim Mobilya, bu yolla her çocuğun kendi hikayesini yazmasını sağlıyor. Odalardaki hakim renk beyaz ve doğal ahşap görünüm olurken, hareketli çalışma masaları, özel dizayn edilmiş kitaplık modelleri, ergonomik ranza modelleri, gizli raflı bölmeleri ve fonksiyonel gardıroplarıyla gençlerin tüm beklentilerini tek bir odada buluşturuyor.

    Küçük odalara büyük tasarım: Active Çocuk Odası

    Beyazın sadeliği ve ahşabın eşsiz doğallığını bir araya getiren Kilim Mobilya Active Çocuk Odası, ranzası, üç çekmeceli çalışma masası, hareketli sensörlü lambası ve dekoratif sandalyesiyle minimal odalara uyum sağlayarak geniş bir yaşam alanı sağlamak amacıyla tasarlandı. İleri teknolojiyi arkasına alarak üretilen, tekerlekli ve yüksek ayaklı çalışma masası ise, isteğe göre ranza altına yerleştirilebiliyor ve daha ferah rahat bir görünüm imkanı veriyor. Çalışma masasına eşlik eden raflı bölmeler, gençlerin ders kitap ve notlarına kolay ulaşma imkanı verirken böylelikle dikkatleri dağılmadan çalışma kolaylığı sağlıyor.  Çok yönlü fonksiyonel özelliği, renk uyumu ve modern tasarımıyla Active Çocuk Odası, gençlerin odasının en güzel köşesinde yerini alıyor.

    Dubleks Çocuk Odası ile alanlar büyüyor

    Modern ve çağa uygun tasarımı ile çocukların odalarını kullanışlı ve mutlu uyanacakları sabahlara hazırlayan Kilim Mobilya Dubleks Çocuk Odası, üç kapaklı dolap, çalışma masası, çekmeceli merdiven, ranza, karyola ve başlıktan oluşuyor. Tasarım kat sistemli olacak şekilde iki ayrı yatak ile kullanıma olanak verdiği gibi, çalışma masası ve raf sisteminin ranzanın altına yerleştirilmesine de olanak tanıyor. Takımdaki hakim renkler ise beyaz, doğal ahşap görünüm ve bordo.

    Kilim Venüs Genç Odası ile genç kızların tercihi değişiyor

    Kremin pembe ile olan muhteşem uyumuna estetik bir yorum katan Venüs Genç Odası, sadeliği modernizmle buluşturuyor. Çalışma masası ve kitaplık, karyola, karyola başlık, üç kapılı dolap, komodin ve şifonyerden oluşan takım, odada derli toplu bir görünüm olması için ekstra depolama alanlarıyla dikkat çekiyor. Dolap kapakları ile çekmecelerdeki püskül ve süs detayları görsel zenginliği üst seviyelere taşırken, beyaz ve açık pembe renkleri genç odalarına bambaşka bir ahenk katıyor. Mobilyaların ayaklarında kullanılan krem rengi ise odanın ferah ve tasarım görünümünü pekiştiriyor.

    Country Genç Odası: Beyaz tüm dinamikleriyle yaşam alanında

    Huzurlu renkleri bir araya getiren odalarıyla ailelerin ve gençlerin beğenisini kazanan Kilim Mobilya, tasarıma olan bakış açısını Country Genç Odası ile dışa vuruyor. Ultra beyaz renk kombinasyonundan üretilen Country Genç Odası, sade tarzına gösteriş katan duruşu, yüksek ayakları ve geniş çalışma alanları ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Üç kapaklı dolap; ünite dolap içi rafları, elbise askılığı, kapakta ayna özelliği ve üründe süs aplik uygulaması ile kusursuz bir alan oluşturuyor. Tasarıma verdiği önemi gözler önüne seren Kilim, gençlerin bir odada aradığı her şeyi uzun yıllar kullanım garantisiyle Country Genç Odası’nda sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.