DOLAR 32,4873
EURO 34,7668
ALTIN 2490,144
BIST 9533,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim Mobilya, yaşam alanlarını “Tuna” ile renklendiriyor

    Kilim Mobilya, yaşam alanlarını “Tuna” ile renklendiriyor
    16.11.2022
    A+
    A-

    Güncel trendleri günümüzün modern mekanlarıyla bütünleştiren Kilim Mobilya, farklı kullanıcı tarzlarını Tuna Koltuk Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ile ortak paydada buluşturuyor. Göz alıcı görünümünü, bulunduğu ortama değer katan çizgileriyle güçlendiren Tuna, zamansız esintilerle en özel anlara eşlik ediyor.

    Tasarımı fonksiyonel kullanımla buluşturan Kilim; Tuna Koltuk TakımıYatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ile yenilikçi şıklık anlayışının izinden gidiyor. Günümüz trendlerinin peşinden giderken zamansız güzelliği vurgulayan çizgilerinden de vazgeçmeyen Tuna, farklı yaşam alanlarına tam uyum sağlıyor.

    Örme kumaşı kolayca silinebiliyor

    Zarif tasarımıyla ön plana çıkan Tuna Koltuk Takımı, tekli üniteler halinde de kullanılabiliyor. Takımda kullanılan örme kumaş, kolay silinebilme özelliği sayesinde ise temizliğe ayrılan zamanı ciddi oranda azaltıyor. Kasa gövdeleri kontra, yonga levha ve masif ahşaptan imal edilen takımın kanepe, berjer oturum ve sırt kısmında ise yüksek yoğunlukta sünger ve S yay yer alıyor. Dekoratif krom ve füme görünümlü ayaklara sahip Tuna’daki üçlü koltuklar, özel mekanizması sayesinde 180×120 cm boyutlarında yatağa dönüşüyor.

    Yavaş kapanan dolap kapaklarıyla daha sessiz bir ortam

    Sürgü kapaklı dolap, şifonyer, şifonyer ayna, komodin ve karyoladan oluşan Tuna Yatak Odası Takımı, bulunduğu ortama sakin bir görünüm sağlıyor. Legnano ve cambridge alternatif renklere sahip takımın dolap kapakları özel mekanizması sayesinde yavaşça kapanıyor.

    Yüksek ayakları sayesinde daha ihtişamlı görünüm

    Konsol, konsol ayna, plazma ünitesi, plazma ünitesi üst modül, sabit masa ve ortadan açılır masadan oluşan Tuna Yemek Odası Takımı, her modülünde kullanıcısına kullanım kolaylığı sunuyor. Renk uyumu ve tasarım şıklığı ile dikkat çeken takımın yüksek ayakları ise ihtişamını bulunduğu odaya yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.