DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim, şehirli yaşam alanlarında “Linea” ile minimal tarz yaratıyor

    Kilim, şehirli yaşam alanlarında “Linea” ile minimal tarz yaratıyor
    05.12.2022
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına yönelik özgün bakış açısını yenilenen yüzüyle farklılaştıran Kilim Mobilya; Linea Koltuk Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ile kullanım noktasında rahatlık vadediyor. İtalyan şıklığını yalın çizgilerle güçlendiren Linea, bulunduğu ortamdaki çok yönlü kullanım avantajıyla da mobilya ve aksesuarlarla rahatça kombinleme fırsatı tanıyor.

    Klasik çizgilerin etkisinden kurtulmak isteyenlere modern yaşama uyum sağlayan çözümler üreten Kilim; Linea Koltuk Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı’nın her ortama uyum sağlayan formları sayesinde sakin bir ortam yaratıyor. Linea, sahip olduğu dokulu kumaşlar ve ahşap yüzeyler gibi detaylarla İtalyan yaklaşımının lüks algısını yansıtıyor. Yaşama ve çalışma alanlarında çok yönlü kullanım olanağına sahip aksesuarları içeren Linea, günün her anında farkını ortaya koyuyor. Takımda kullanılan seramik objeler ise farklı stillerdeki mobilyalarla kombinleme fırsatını mümkün kılıyor.

    Geometrinin temeli çizgi, Linea Koltuk Takımı’nda

    Kilim’in şıklığını sadeliğinde yaşatan Linea Koltuk Takımı, özgün duruşunu geometrinin temeli olan çizgiyi çıkış noktası alarak sağlıyor. Mekanlara kattığı sadelik ise doğada da mevcut olan altın oran kavramının mobilyalara taşınması ile hayat buluyor. Takımın sahip olduğu yüksek ayak tasarımı ise temizliği kolaylaştırırken üstün malzeme yapısı da uzun yıllar dayanıklılık gösteriyor.

    Keten dokuma kumaş ve İtalyan tarzı lüks bir sadelik sunuyor

    Yoğun geçen bir günün ardından gereken dinlenme ihtiyacını karşılayan Yatak Odası Takımı, her parçasıyla rafine bir stili yansıtıyor. Bulunduğu alana uyum sağlayan Linea, puf ve yatak çerçevesinde kullanılan keten dokuma kumaşı sayesinde şık İtalyan tarzını güçlendiriyor. Takımdaki deri detaylar ise yalın lüks algısını daha da güçlü kılıyor. Ahşap yüzeylerindeki dingin renk seçimini doğadaki toprak tonlarından alan takım, kullanıcısını sakinleştirici bir enerjiyle buluşturuyor.

    Yenilikçi yaklaşımı estetikle destekliyor

    Yer aldığı noktayı çağdaş görünüme kavuşturan Linea Yemek Odası Takımı, yenilikçi yaklaşım noktasında kullanıcısına geniş bir perspektif sunuyor. Her detayına minimalizmin kodlarını işleyen Linea’nın tasarımdaki bütünselliği ve toprak tonları da tarzını öne çıkarıyor. Takımın birbirini tamamlayan her bir parçası ise şık duruşuyla vazgeçilmez bir estetik sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.