DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim’den modern tarzda, yenilikçi yüz Wella Koltuk Takımı

    Kilim’den modern tarzda, yenilikçi yüz Wella Koltuk Takımı
    01.08.2022
    A+
    A-

    Özgün tasarımlarıyla yaşam alanlarına değer katan Kilim Mobilya; Wella Koltuk Takımı’yla, estetiği modern tarzla yansıtıyor. Takımın yuvarlak ve geometrik hatlarından oluşan tasarımı, günün her anında kullanıcısına yansıttığı ihtişam ve rahatlık hissiyle yorgunluğu huzura dönüştürüyor.

    Günümüz tasarım trendlerine, özgün tasarımlarını kodlayan Kilim Mobilya; Wella Koltuk Takımı’nın zarif hatlarıyla farklı tarzlara hitap ediyor. Kullanıcı konforunu üst düzeye çıkaran ideal bir forma sahip Wella, açık rengi sayesinde de bulunduğu mekana ferahlık hissi getiriyor.

    Yuvarlak ve geometrik hatlarıyla modern tarz zamanı

    Üçlü koltuk ve berjerden oluşan Wella Koltuk Takımı, yuvarlak ve geometrik hatlarıyla bulunduğu mekana modern bir yorum katıyor. Ayrışan tasarımını yaşam alanına yansıttığı doğallıkla taçlandıran Wella’nın zarif ayak yapısı ise özgün tasarımını tamamlıyor. Takımda kullanılan yüksek ayak, temizlik sırasında kullanıcısına kolaylık sağlarken geniş hacmi de günün yorgunluğunu atmak için gereken ortamı yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.