DOLAR 32,5969
EURO 34,8066
ALTIN 2495,63
BIST 9464,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim’den vücudu uykuda yenileyen çözüm: Violet

    Kilim’den vücudu uykuda yenileyen çözüm: Violet
    27.09.2022
    A+
    A-

    Yenilikçi çözümlerini kullanıcı beklentilerine uygun şekillendiren Kilim Mobilya, yoğun geçen bir günün yorgunluğunu yatak, baza ve başlıktan oluşan Violet set ile gidermeye yardımcı oluyor. Omurga sağlığını korumanın yanı sıra güne yenilenmiş olarak uyanmayı mümkün kılan Violet, beş bölgeli paket yay sistemi sayesinde vücudun doğal duruşunu koruyor.

    Kaliteli bir uyku, günü verimli bir şekilde geçirip dinç kalmanın öncelikli şartları arasında yer alıyor. Bel, boyun ve sırt problemine sahip bireylerin uyku kalitesine doğrudan etki eden yataklar, doğru seçildiğinde yaşam kalitesini yükseltiyor. Yaşam alanlarına özel farklı konseptlerde çözümler üreten Kilim; yatak, baza ve başlıktan oluşan Violet set ile pozitif enerjiyle dolu bir uykunun kapısını aralıyor.

    Germanyum G32 elementinin negatif iyon özelliğiyle vücudunuzu yenileyin

    Orta sert yapısıyla omurga sağlığını korumaya yardımcı olan Violet set, bir yandan da negatif iyon özelliğiyle vücudun yenilenmesini sağlıyor. Beş bölgeli paket yay sistemi sayesinde vücudun doğal duruşunu uyku boyunca koruyan set; bel, boyun ve sırt ağrılarını da önlüyor. Örme kumaşta kullanılan Germanyum G32 elementinin negatif iyon özelliği, yatağın nefes almasını mümkün kılarken vücudun uyku süresince yenilenerek güne zinde başlamasına da yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.