DOLAR 32,2626
EURO 34,7001
ALTIN 2400,05
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kına gecelerinde yükselen yıldız: Osmanlı tarzı

    Kına gecelerinde yükselen yıldız: Osmanlı tarzı
    24.04.2018
    A+
    A-

    Günümüz kına geceleri, geleneksel ve modern yaklaşımı birleştiren konseptleri bir araya getiriyor. Birbirinden farklı kına organizasyonu konseptleri arasında ihtişamıyla Osmanlı tarzı kına geceleri öne çıkıyor. Osmanlı tarzını Hint ve Roman tarzı kına geceleri takip ediyor.

     Kına gecelerinin Türkiye’de çok güçlü bir gelenek olduğuna değinen Elite World Business Hotel Banket Müdürü Esra Şimşek, son dönemde Osmanlı tarzı kına gecelerine ilginin tekrar arttığını belirtti. Sadece yerli misafirlerin değil Doğu ve Ortadoğulu misafirlerin de kına gecelerine ilgi gösterdiğine değinen Şimşek: ‘Osmanlı kültürü kına gecelerinin vazgeçilmezi durumunda… Her detay unutulmaz bir atmosfer sağlıyor. Dekorasyon, geleneksel bindallı, shakira kemerleri, tefler, kına, kına tepsisi gibi pek çok ayrıntının düşünülmesi gerekiyor’ dedi.

    Elite World Hotels ile Kına Gecesini Şölene Dönüştürün

    Elite World Business Hotel Banket Müdürü Esra Şimşek:’ Deneyimli ve güler yüzlü ekibimizle misafirlerimizin hayallerini unutulmaz bir anıya dönüştürüyoruz. Elite World Hotels olarak kına gecesinin hazırlık aşamasından sonuna kadar çiftlerimize eşlik eden özel personelin konforunu yaşatıyoruz. Her ihtiyaca uygun saray mimarisi ile dekore edilmiş salonlarımız, özel olarak hazırlanmış menülerimiz ile kına gecelerini şölene dönüştürüyoruz. Yüksek tavanlı ve kolonsuz balo salonu alternatifleri ile kusursuz bir atmosfer yaratıyoruz. Gelinlerimizin rahat ve konforlu hazırlanabilmeleri için günlük kullanım odası hizmeti sağlıyoruz’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.