DOLAR 32,4475
EURO 34,7365
ALTIN 2437,209
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kinetix’ten outdoor aktivitelerine enerji veren koleksiyon

    14.09.2019
    A+
    A-

    Hareketli yaşamı odağına alanların gözde markası Kinetix, yeni sezon spor ayakkabı koleksiyonuyla outdoor aktivitelerini daha keyifli hale getiriyor. Açık hava sporlarının vazgeçilmezi olan trekking, koşu ve yürüyüş gibi dış mekân aktivitelerinde maksimum enerji sağlayan outdoor ayakkabıları, doğa severlerin vazgeçilmezi olacak!

    Kinetix’in macera tutkunları için tasarlanan outdoor koleksiyonu, trekking, yürüyüş ve koşu ayakkabılarıyla doğa severlerin vazgeçilmezi olmaya aday! Tarzıyla şehirde, sağlamlığıyla outdoor aktivitelerinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz Kinetix Outdoor Koleksiyonu’nda erkek ve kadınlar için onlarca model yer alıyor.

    Modeller, rahatlıklarının yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Erkek koleksiyonunda lacivert, gri, mavi ve siyah, kadın koleksiyonunda ise; pembe, gri, beyaz, siyah ağırlıklı olarak öne çıkıyor. Tabanlarda yer alan renkler, dikkat çekici dikişler ve renkli bağcık detayları, Kinetix modellerine eşlik ediyor.

    Doğa sporları ve gezilerinin yanı sıra günlük hayatta da rahatlıkla kullanabileceğiniz, her türlü hava koşuluna uyumlu Kinetix Outdoor ayakkabı modelleri hem şık hem konforlu olmak isteyenlerin tarzının en özel tamamlayıcısı olacak!

    Su geçirmeyen ve nefes alan outdoor ayakkabılar Kinetix Koleksiyonu’nda!

    ImageŞehir hayatının yoğunluğundan ve stresinden uzaklaşmak isteyenler, doğa sporlarına yönelirken, Kinetix’in birbirinden rahat ve sağlam ayakkabıları, outdoor aktivitelere konfor katıyor. Spor tarzdan ödün vermeyenlerin favorisi olacak koleksiyon, hafif modelleri, sportif görünümü, su geçirmez ve nefes alan özellikleriyle doğaseverler için ideal alternatifler

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.