DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kinetix’ten Sonbahar’ı hareketlendirecek koleksiyon

    Kinetix’ten Sonbahar’ı hareketlendirecek koleksiyon
    06.09.2017
    A+
    A-

    Sezon trendlerini rahatlıkla buluşturan Kinetix, her tarza hitap eden modelleri ile 2017 – 2018 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nu vitrinlere çıkardı. Sonbaharın popüler trendlerini stil sahibi erkeklerin ayağına taşıyan Kinetix, bu sonbaharda da erkeklerin her anına eşlik ederek hareketli yaşama davet ediyor!

    Kinetix’in 2017 – 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan fashion modeller, modayı stil sahibi Kinetix erkeklerinin ayaklarına taşıyor. Dikiş ve bağcık detaylarını havalı tabanlarla ve sezon trendi renklerle buluşturan koleksiyon, yepyeni havalı tabanların hafif ve esnek yapısıyla yürüyüşlere keyif katacak. Renk blokları ve kalın bantlar ise koleksiyonun dikkat çeken diğer detayları arasında öne çıkıyor.

    Sezon boyunca ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz Kinetix Memory Foam modeller,iç taban teknolojisi basıncı emerek ayağın şeklini alıyor ve gün boyu rahatlık sunuyor. Suya dayanıklı özelliği ve ultra rahat taban yapısı ile öne çıkan trekking ayakkabıları ise; uzun ve zorlu yürüyüşlerinizi kolaylıkla tamamlamanızı sağlıyor. Fashion Athletic koleksiyonunda yer alan geniş renk skalası, günün her anına şıklık katarken, modern çizgisiyle hem ofiste hem de dışarıda rahatlıkla kullanılıyor.

    Kinetix’in Casual Koleksiyonu ise kahverengi, siyah ve lacivert gibi sonbahar renklerinin hâkimiyetinde aksesuar detaylı klasik modeller ile stilinize sportif şıklık katacak. Birbirinden şık klasik sneaker modellerinin yanı sıra, açık renk dikiş detaylı bilekte biten hakiki deri botlar ile günlük deri ayakkabı modelleri koleksiyonda ön plana çıkıyor. Soğuk havaların kurtarıcısı kürklü botlar ise koleksiyonda yerini almayı ihmal etmiyor.

    Ayakkabı koleksiyonuyla son trendleri ve sportif detayları bir arada sunan Kinetix’in tekstil ve aksesuar grubu da zengin alternatifler içeriyor. Eşofman takımları, polo yaka ve baskılı tişörtler, kapüşonlu sweatshirtler, çift taraflı yelekler ve şişme montlar Kinetix’in tekstil koleksiyonunda en trendy seçeneklerle yer alıyor.

    Haki, bordo, gri ve mavi tonlarındaki cüzdanlar, rengârenk poşet çantalar, uyumlu renklerin bir arada kullanıldığı sırt çantaları, sıcacık bereler ve eldivenler ise Kinetix’in aksesuar koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında.

    Kinetix’in 2017-2018 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nu tüm FLO mağazalarında, www. flo. com. tr sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.