DOLAR 32,5555
EURO 34,8998
ALTIN 2435,605
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kingston Digital’den yüksek dayanıklılığa sahip yeni microSD kartlar

    Kingston Digital’den yüksek dayanıklılığa sahip yeni microSD kartlar
    03.04.2019
    A+
    A-

    Yeni bellek çözümleri çok sayıda veri yazma döngüsü, yüksek performans ve kusursuz kayıt için üst düzey dayanıklılık sunuyor

    Kingston Technology Company Inc’in Flash bellek iştiraki, bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Digital, Inc. yeni dayanıklı microSD kartlarını duyurdu. Yeni kartlar ev güvenlik kameraları, araç kameraları ve taşınabilir kameralar gibi yoğun veri yazılan cihazlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanıyor. Bu tür kullanım alanları sağlamlık ve performans gerektirdiğinden, Kingston’ın yeni dayanıklı microSD kartları güvenlik ve araç kameralarının kayıt yapabilmesi için gereken uzun vadeli dayanıklılık ve yüksek depolama kapasitesini sunuyor. Dayanıklı microSD kartlar 1080p Full HD çözünürlükte 20.000 saate kadar kesintisiz video kaydı yapabiliyor, böylece evde veya yolda neler olduğunu görmek mümkün oluyor.

    Kingston’ın dayanıklı microSD kartları zorlu koşullarda kullanım için testlerden geçirildi. Kartlar çok düşük ve yüksek sıcaklıklara, darbelere, suya ve x ışınlarına dayanabiliyor2. Dayanıklı microSD kartlar, veri kaybı riski olmadan uzun süre önemli anları kaydetmeniz gereken durumlarda güvenebileceğiniz bir çözüm sunuyor.

    “Ev güvenlik sistemleri ve araç kameraları tarafından kaydedilen görüntüler inanılmaz değerli olabiliyor. Tüketiciler bellek kartlarının ihtiyaç duydukları önemli görüntüleri zorlu koşullar altında bile sorunsuz bir şekilde saklamasını istiyor.” diyen Kingston Flash Kart İş Birimi Müdürü Anetta Chan, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Araçların ön panelinde ve ev güvenlik sistemlerinde kullanılan kameralar giderek yaygınlaşıyor. Yeni dayanıklı microSD kartımız, uzun gözetim videolarını kaydetme talebini yüksek performans, kesintisiz kullanım ve Kingston güvenilirliğiyle karşılıyor.”

    Kingston’ın üst düzey dayanıklılık sunan microSD kartları 32GB, 64GB ve 128GB kapasite seçeneklerine sahip. Daha fazla bilgi için www. kingston. com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Dayanıklı microSD Kart Özellikleri:

    • Kapasiteler3: 32GB, 64GB, 128GB
    • Performans4: UHS-I U1 Hız Class 10
      • 32 GB ve 64GB – 95 MB/s Okuma ve 30 MB/s Yazma
      • 128 GB – 95 MB/s Okuma ve 45MB/s Yazma
    • Çalışma Süresi:
    • Boyutlar: 11mm x 15mm x 1mm
    • Çalışma Sıcaklığı: -25°C ila 85°C
    • 32 GB – 5.000 saat
    • 64 GB – 10.000 saat
    • 128 GB – 20.000 saat

    128 GB kapasiteyle yapılan iç testlere göre. Saatler ana cihaz ve kullanıma göre değişebilir.

    2 1 m derinlikte suyun altında 30 dakika kalabildiği belirten IEC/EN 60529 IPX7 sertifikasına sahiptir. -25°C ila 85°C sıcaklıklara dayanabilir. MIL-STD-883H, METHOD 2002.5 askeri standart test yöntemine göre. ISO7816-1 kılavuzuna göre X ışınlarına karşı korunur.

    3 Burada listelenen Flash depolama cihazlarındaki kapasitelerin bir bölümü biçimlendirme ve diğer işlevler için kullanılmaktadır ve veri depolamada kullanılamaz. Bu nedenle, veri depolama için sunulan kapasite ürünlerde listelenen miktardan daha azdır. Daha fazla bilgi için kingston.com/flashguide adresindeki Kingston Flash Bellek Rehberi’ne göz atın.

    Hız ana bilgisayar ve cihaz yapılandırmasına göre değişebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.