DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KİP Ceremony ile göz alıcı şıklık

    KİP Ceremony ile göz alıcı şıklık
    28.03.2019
    A+
    A-

    KİP, ‘Ceremony Koleksiyonu’ ile erkeklere düğün ve davetlerde göz alıcı şıklık sunuyor. KİP ‘Ceremony Koleksiyonu’ mağazalarda ve www. kip. com. tr ‘de satışa sunuldu.

    Erkek moda markası KİP, düğün ve davetlere özel şık bir koleksiyon sunuyor. Sezonun trendi lacivert, indigo mavisi ve siyah tonlarının hakim olduğu KİP ‘Ceremony Koleksiyonu’nda yer alan, fit kesim kesim ve değerli kumaşlarla tasarlanan smokin ve takım elbiseler yaz davetleri için ideal.

    KİP Ceremony Koleksiyonu’nda smokinlerde şal yaka modeller siyah ile elegan bir görünüm kazanırken, lacivertin en çekici tonları ise davet boyunca erkeklere göz alıcı bir şıklık sağlıyor.

    KİP Ceremony Koleksiyonu, zengin aksesuar çeşidiyle erkeğin şıklığına son dokunuşu katıyor. Klasikten vazgeçmeyenlerin ilk tercihi siyah satenin yanı sıra mevsimin ruhuna uygun ekru, lacivert gibi renkli ve desenli örme papyonların öne çıktığı koleksiyonda mendil, kol düğmesi, papyon-kuşak takım, ayakkabı, kemer gibi aksesuarlar da KİP erkeğinin davet şıklığını tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.