DOLAR 32,5744
EURO 34,9745
ALTIN 2421,943
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekim’de

    KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekim’de
    11.10.2021
    A+
    A-

    KİPTAŞ, İstanbul’un muhtelif bölgelerde bulunan 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ile 1 çekme karavanı “6. Gayrimenkul Müzayedesi”nde açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor. 

    Müzayede 15 Ekim saat 11.00’de KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nde Konferans Salonu’nda yapılacak. KİPTAŞ internet sitesi üzerinden de yayınlanacak açık artırmaya, dünyanın her yerinden teklif verilebilecek. 

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından düzenlenen “Halka Açık 6. Gayrimenkul Müzayedesi”, 15 Ekim Cuma günü saat 11.00’de başlayacak. KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenecek müzayedenin birinci oturumunda Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut satışa sunulacak.

    Saat 14.30’da başlayacak ikinci oturumda ise; İstanbul’un muhtelif bölgelerindeki 48 dükkan yatırımcılar için satışa sunulacak. Yine aynı oturumda, Başakşehir’de 3, Silivri’de 1 olmak üzere toplam 4 arsa ile KİPTAŞ bünyesinde bulunan 1 çekme karavan da satılacak.

    Katılımcılar, www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden de canlı yayınlanacak açık artırmaya, dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek.

     MÜZAYEDE GELİRİ KENTSEL DÖNÜŞÜME

    KİPTAŞ, 2019 yılından bu yana 6.’sı gerçekleşen müzayededen elde edeceği geliri “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kaynak olarak kullanılacak.

    Müzayede kapsamında satışa çıkacak ticari birimlerin fiyatı 180 bin lira (KDV hariç) ile 6 milyon 164 bin lira (KDV hariç) arasında değişirken, konut fiyatları 741 bin 542 lira (KDV dahil) ile 1 milyon 746 bin 492 lira (KDV dahil) arasında satışa çıkacak. Müzayede ile ilgili tüm bilgilere www.kiptas.istanbul adresinden ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.