DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kırmızı ateşi mutfakları sarıyor

    Kırmızı ateşi mutfakları sarıyor
    16.01.2018
    A+
    A-

    Güçlü, sağlıklı ve güzel…

    Mutfaklarda son zamanların en çok tercih edilen ürünü granit tencereler ile hem lezzetli hem sağlıklı yemekler pişirmek Jumbo Roca serisi ile artık çok kolay.

    Teknoloji ve tasarımı bir arada kullanan ve kaliteden asla ödün vermeyen Jumbo, Roca tencere setinde de tüm detayları titizlikle birleştirdi.

    Kırmızı renkli dış yüzeyi ve yüksek granit takviyeli yapısıyla, yoğun ev tipi kullanımına uygun, aşınmaz, darbelere karşı dayanıklıdır.

    6 tabakadan oluşan benzersiz granit iç kaplamasıyla, dayanıklı yapışmaz yüzeylidir. Gıdaları derinlemesine pişirme özelliğine sahiptir ve ısıyı uzun süre koruduğu için yemekler uzun süre sıcaklığını korur.

    Roca Tencere seti 20 cm, 24 cm derin tencere, 26 cm karnıyarık tenceresi ve 26 cm tavadan oluşmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.