DOLAR 32,5008
EURO 34,7512
ALTIN 2490,528
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kırmızının tüm cazibesi Farmasi’de

    31.01.2018
    A+
    A-

    Yılın en tutkulu ve aşk dolu günleri kapıya dayandı. Büyük özenle hazırlandığımız Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez rengi, elbette aşk kırmızısı! Farmasi, aşkı en güzel yansıtacak alternatifleri çiftlerin beğenisine sunuyor. Sevgililer Günü’nde ister hediyenizi Farmasi’den seçin, isterseniz bu özel güne Farmasi ürünleriyle hazırlanın. 

    Yaklaşık 70 yıldır kozmetik ve kişisel bakım sektöründe faaliyet gösteren Farmasi, bu Sevgililer Günü’nde de en özel ürünlerini çiftlerle buluşturuyor. Farmasi Sevgililer Günü’nde hediye arayışında olanların yardımına koşarken, bu özel güne hazırlananlara da kırmızının en tutkulu tonlarından alternatifler öneriyor.

    Aşkın kokusu Glamorous’dan Derin Kırmızı Bir Rüya…

    Tutkulu kadınların kokusu Farmasi Glamorous, Sevgililer Günü’nde kokusuyla iz bırakmak isteyenlerin parfümü olacak. ‘’Derin Kırmızı Bir Rüya’’ mottosuyla Glamorous; Bergamot, Portakal Çiçeği, Elma, Müge Çiçeği ve Gül’ün harmanıyla derin kırmızının tutkusunu yansıtıyor. Parfümün dip notalarında ise Misk, Vanilya ve Sandal Ağacı kokularının kadınsı etkileri bulunuyor.

    Dudaklarda kadife yumuşaklığı

    Yoğun kırmızısı ile Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi olan Farmasi Velvet Huge Flame Likit Mat Ruj, tüy gibi hafif yapısı ile kolayca uygulanabiliyor. Mat görüntüsünün aksine dudakları kurutmayan Velvet Huge Flame Likit Mat Ruj, o muhteşem gecede iyi hissetmenizi sağlayacak!

    Derin ve kırmızı dudaklar için; 207 Kırmızı Dudak Kalemi

    Dudaklarınızda derin ve keskin görünümü Farmasi 207 Kırmızı Dudak Kalemi ile sağlayabilirsiniz.  Yumuşak dokusu ile kolayca sürülebilen 207 Kırmızı Dudak Kalemi, dudakları kusursuzca şekillendiriyor. Dermatolojik olarak onaylanmış dudak kalemi, uzun süre kalıcılığını koruyor.

    Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi kırmızı oje!

    Hemen her gün kullandığımız kırmızı ojeler Sevgililer Günü’nde ayrı bir öneme sahip.  Farmasi Oje’nin Brick Red tonu, yüksek pigmenti ve parlak bitişinin yanı sıra 7 güne kadar rahatlıkla kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.