DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kırtasiye sektöründe TSE Covid19 Güvenli Üretim Belgesi’ni alan ilk şirket: Adel Kalemcilik

    Kırtasiye sektöründe TSE Covid19 Güvenli Üretim Belgesi’ni alan ilk şirket: Adel Kalemcilik
    01.09.2020
    A+
    A-

    Ürün güvenliği ve kalite yönetimini ilke olarak benimseyen Adel Kalemcilik, kurulduğu günden bu yana ulusal ve uluslararası tüm standartları titizlikle takip ediyor ve uyguluyor. Bu anlayışla, Coronavirüs (Covid-19) sürecinin en başından itibaren Çayırova’da bulunan 36 bin metrekarelik modern fabrikasında güvenli üretim uygulamaları ve düzenlemelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

    Covid-19 pandemisinin Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren hayata geçirdiği önlemler ile çalışanlarının ve tüketicilerinin sağlığını odak noktası haline getiren şirket, üst düzey hijyen tedbirleri ve tüm paydaşlarının sağlığını gözeten uygulamaları ile sektöre iz bırakmaya devam ediyor.

    T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda önlemler alan, Adel; üretim alanları ve ofisleri ile yemekhanesinin uygunluğu, dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçti. Bunun sonucunda ‘Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda belirtilen tüm şartları sağlayan Adel, kırtasiye sektöründe TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan ilk şirket oldu.

    Piyasaya sunulan her ürün, insana ve doğaya saygılı şekilde üretiliyor

    Markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin kesinlikle kullanılmaması gerektiğine inanan Adel Kalemcilik, ürün güvenliği ve kalite yönetimini ilke olarak benimsiyor. Sektör liderliğine uygun şekilde, ürün güvenliği için ulusal ve uluslararası tüm standartları titizlikle takip ediyor ve uyguluyor. “Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz” mottosunu benimseyen Adel, yılda ortalama 3.000 ürün güvenliği ve 25.000 ürün kalitesi testi gerçekleştiriyor. Aynı zamanda ürün güvenliği konusunda dünyanın önde gelen akredite test laboratuvarlarıyla birlikte çalışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.