DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kış aylarında Poblenou ile Akdeniz sıcaklığını evinize getirin

    Kış aylarında Poblenou ile Akdeniz sıcaklığını evinize getirin
    06.01.2021
    A+
    A-

    Cosentino’nun doğal taş endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone’un, her bir rengi dünyanın ikonik endüstriyel bölgelerinden ilham alan yeni koleksiyonu Loft’ta yer alan Poblenou, tasarım ve rengiyle mekanlara sıcaklık katıyor.  Sıcak ve hafif mat gölgeler içeren gri tonların hayat verdiği Poblenou, kış aylarında Akdeniz esintisini evinize getiriyor.

     

    Yenilikçi mimari yüzeylerin dünya lideri Cosentino’nun endüstride devrim yaratan markası Silestone, renk ve tasarımlarıyla yüzeylerin geleceğini şekillendiriyor. Cosentino’nun endüstriyel tasarımdan ilham alarak şekillendirdiği yeni koleksiyonu Silestone Loft’ta yer alan Poblenou, ilhamını Barselona’daki sanayi devriminin merkez üssü ve günümüzün en modern ve yaratıcı mahalleleri arasında yer alan Poblenou’dan alıyor. Endüstriyel görünüme sahip Poblenou, mevsim fark etmeksizin girdiği her alanda Akdeniz havası estiriyor.

     

    Rahatlatıcı bir ambiyans veriyor

    Poblenou’nun özgün ve sıcak renkleri, endüstriyel binaları, sanat galerileri, barlar ve işletmelerle çevrili muhteşem loft alanlarının yaşanmışlığını temsil ediyor. Yüzeyinde çok ince damarlar bulunan sıcak, gri tonu ve parlaklık katan kumlu arka planıyla Poblenou, rahatlatıcı bir doku ve iç ısıtan bir ambiyans veriyor.

     

    5 farklı renk seçeneği sunuyor

    Endüstriyel tasarım trendinden esinlenerek hayat verilen Silestone Loft koleksiyonu Camden, Poblenou, Seaport, Nolita ve Corktown olmak üzere toplam 5 renkten oluşuyor. Her renk ismini, kendine özgü tarihi ve endüstriyel tarza sahip ikonik bir endüstriyel bölgeden alıyor. Yeni koleksiyonda ayrıca yenilikçi ve özel HybriQ+ teknolojisi de ilk kez kullanılıyor.

     

    Geri dönüştürülebilen hammaddeler üretimde kullanılıyor

    HybriQ+ teknolojisi, şirketin çevreye, döngüsel ekonomiye ve sürdürülebilir yönetime bağlılığı ile karakterize edilen yeni bir üretimin ilk adımı oluyor. Bu teknolojiyle birlikte Cosentino’nun üretim süreci yüzde 98 geri dönüştürülmüş su ve yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılarak gerçekleştiriliyor. Bu yenilikçi süreçte cam gibi geri dönüştürülebilen ve yeniden kullanılabilen hammaddeler üretimde yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.