DOLAR 32,3259
EURO 35,0763
ALTIN 2309,27
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kış soğuklarını toprak tonlarının sıcaklığıyla karşılayın

    Kış soğuklarını toprak tonlarının sıcaklığıyla karşılayın
    12.10.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin dijital boyası Bi’Boya, geliştirdiği boya ürünleri ve hizmetlerini avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştururken, bir yandan da yenilikçi dekorasyon fikirleriyle tüketicilerin tüm beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Bi’Boya’nın deneyimli uzmanları, Bi’Boya kartelasında yer alan, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak; Moka, Ekru, Kotta, Kuartz, Nefti, Yosun Yeşili gibi toprak tonlarını sizler için bir araya getirdi.

    Denize baktığınızda rahatlıyor, yüzünüze esen sert bir rüzgar endişelerinizi ve korkularınızı silip süpürmeye yetiyorsa, ayağınız toprağa bastığında kendinizi iyi hissediyorsanız, siz de doğanın etkisiyle rahatlayanlardansınız demektir. Bi’Boya’nın uzmanları da doğanın en güçlü elementlerinden olan toprağın içinizi ısıtacak tonlarının ip uçlarını hazırladı.

    Toprak tonları, joker renk konumunda olduğu için sıklıkla tercih edilir. Doğayı temsil eden renkler, sıcaklık ve samimiyetin göstergesidir. Evinizin büyüklüğü, mobilya seçimi ve ışık almasına göre, tercih edebileceğiniz renk tonları farklılık gösterir. Dinlendirici etkisi olan toprak tonları ile durağan bir dekorasyon stili oluşturabilir ve olgun bir tavır sergileyebilirsiniz. Toprak tonlarını mutfak, yemek odası ve oturma odasında kullanarak da modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

    Toprak tonları arasından dilediğiniz renge Bi’Boya aracılığıyla kolay bir şekilde ulaşabilir ve kendi stilinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz gönderilen renk kartlarını talep ederek de duvarlarınıza yakışacağını düşündüğünüz renkleri birebir görebilirsiniz.

    Kotta ile adım adım sonbahar romantizmi

    Bi’Boya toprak tonları skalasındaki Kotta ile kışa sıcak bir merhaba diyebilirsiniz. Kişisel alanınızı özelleştirmenizi sağlayan Kotta ile sevdiklerinizde hayranlık uyandırabilirsiniz. Kitap okuma ya da çalışma köşenizi Kotta ile samimi bir ortama dönüştürebilir, konsantrasyon sorununuza da çözüm bulabilirsiniz.

    Ayrıca yatak odanıza ipeksi bir dokunuş yapmak isterseniz, toprak tonları arasında bulunan Güz rengi de oldukça uygundur. Sade ve country tarzı mobilyalar ile konforlu bir dekorasyon oluşturabilir, huzurlu bir uyku için kullanabileceğiniz bu renk ile hayalinizdeki dekorasyonu yaratabilirsiniz.

    Moka ile doğal bir mutfak dekorasyonu

    Sade ve şık mutfak dekorasyonu yaratmak için başvurabileceğiniz toprak tonları arasında olan Moka rengi, mobilyalara kolaylıkla uyum sağlar. Beyaz ya da bej rengi mobilyalar ile doğanın büyüleyici etkisini gözler önüne seren Moka, aydınlık bir görünümün de habercisidir.

    Klasikten vazgeçmeyenlerdenseniz

    Krem ve ekru gibi nötr renkler ve toprak tonları bir arada kullanıldığında güçlü bir stil iddiası sunuyor. Eğer klasikten vazgeçmeyenlerdenseniz, sizin için bir numaralı öneri: Bej ve krem tonları. Asla modası geçmeyen bu renkler, özellikle rustik tarzda ahşap bir yatak odası takımınız varsa, Yenibahar ve Hanımeli tonlarıyla birlikte sizin için ideal bir seçim olabilir. Modası geçmeyen, tam anlamıyla bir klasik olan Ekru rengi pek çok farklı ortamda rahatlıkla kullanılabilir.

    Yeşille doğaya dönüş

    Duvar renklerinde yeşil ve tonlarından yararlanmak size sakinlik ve huzuru çağrıştıracak. Özellikle doğasever bir bireyseniz yaşam alanlarında yeşil ve tonlarıyla karşılaşmak, üzerinizdeki negatif yüklerden arınmanızı sağlayacaktır.

    Temizliği, saflığı, yaşamı ve doğayı simgeleyen yeşili özellikle çocuk odalarında tercih edebilirsiniz. Çocuğunuzun ders çalışırken odaklanamama ya da kolay sıkılma gibi problemleri varsa; yeşilin tonlarına boyanmış bir oda dekore etmek akıllıca olacaktır. Çocuk odasındaki duvarlarda kullanacağınız yeşil rengi ile odaya doğal bir atmosfer katabilir, çocuğunuzun yeşilin huzurlu ortamında kaliteli vakit geçirerek dikkatini toplamasına yardımcı olabilirsiniz.

    Aydınlık bir teras için

    İçinizi aydınlatan, modern ve şık bir balkon ya da teras dekore etmek ister misiniz? Kum fırtınası ile güneş evinize doğabilir. Işıktan yararlanmanızı sağlayacak bu renk ile enerjik bir açık alan yaratabilirsiniz. Kış bahçesi olarak kullanmak istediğinizde ise soğuk havayı kum fırtınası rengi ile kırabilirsiniz. Dilerseniz açık renk mobilyalar ile ışıltılı bir oda oluşturabilir ya da koyu renk tonlarda mobilya seçimi yaparak kontrast bir dekorasyon stili elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.