DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kışın ‘gri-beyaz’ hakimiyeti

    Kışın ‘gri-beyaz’ hakimiyeti
    10.10.2017
    A+
    A-

    Soğuk havaların kendini göstermeye başladığı bugünlerde DYO’nun ‘’Renk Yağmuru Kartela’’sında yer alan gri-beyaz tonları, mekanlarınıza kışın asaletini getiriyor.

    Türkiye’nin en köklü boya markası DYO, kasım ayında mekanlarını yenileyecek olanlara ‘’gri-beyaz’’ Renk Damlası kartelasındaki renkleri öneriyor. DYO’nun, doğadan ilham alarak hazırladığı Renk Yağmuru kartelasında yer alan gri beyaz renkler mekanı asil bir hale getirirken, saf ve temiz bir ortam yaratılmasına yardımcı oluyor. Beraber kullanıldığı tüm renklerin etkilerini artıran beyaz, griyle birlikte kullanıldığında mekana iyilik ve mükemmellik katıyor.

    UYUM VE AHENK

    DYO’nun “gri-beyaz” Renk Damlası kartelasını tercih edenler bu açık tonlarla, mekanlara duruluğu taşıyor. Saflığı ve dinginliği temsil eden ‘’gri- beyaz’’ kullanıldığı alanlarda rahatlatıcı bir atmosfer yaratıyor.

    Grinin tonları özellikle ışığı yansıtan beyaz renk ile kombine edildiğinde mekana gerçeklik ve sahicilik kazandırıyor. Yalın mekanlar tercih eden sofistike seçim sahibi insanlar, yaşam alanlarında ‘’gri-beyaz’’ tonlarını kullanarak uyum ve ahengi bir arada yaşıyorlar.

     

    GRİ – BEYAZ İLE İÇSEL BİR YOLCULUK

    Kışa hazırlandığımız bu mevsimde ‘’gri-beyaz’’ tonlarını tercih ederek doğanın renklerini evinize taşıyabilirsiniz. Kışın soğuğu size sığınma, içe dönme duygularını hissettirirken gri-beyazın açık ve aydınlık tonları mekanlarınıza saf ve yalın bir hava kazandıracak.

    Kullanım alanı oldukça geniş olan “gri-beyaz” özellikle sarı renk ile birlikte kullanıldığında da yaşam alanlarına etkin bir kontrastlık ve enerji taşıyor.

    DYO’NUN YENİ RENK KARTELASI

    DYO’nun ‘Renk Yağmuru’ adlı yeni kartelası 192 renkten oluşuyor. Kartela 8 farklı renk grubunu içeriyor. ‘Renk Damlası’ adını alan renk grupları; ‘mavi-turkuaz’, ‘yeşil-haki’, ‘kırmızı-magenta’, ‘mor-lila’, ‘turuncu-bakır’, ‘bej-kahve’, ‘gri-beyaz’, ‘sarı-hardal’dan oluşuyor. Tüketiciye zengin renk seçimi sunarak, hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan DYO’nun her bir Renk Damlası’nda da 24 farklı renk tonu bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.