DOLAR 32,3561
EURO 34,6703
ALTIN 2394,423
BIST 10186,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Banyo’nun su yönetim felsefesi ödüle layık görüldü

    Kale Banyo’nun su yönetim felsefesi  ödüle layık görüldü
    01.05.2024
    A+
    A-

    Kale Banyo, Pazarlama Türkiye tarafından 1 Mart – 31 Mart tarihleri arasında halk oylaması ile belirlenen İklim ve Sürdürülebilirlik Ödülleri ‘Yılın Su Yönetimi’ kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ödül töreninde Kale Banyo adına ödülü, Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap aldı. 

    Yalnızca küresel ısınmanın değil, aynı zamanda bilinçsiz tüketimin de etkisiyle hızla azalan su kaynaklarının, su tüketim ürünlerini çok daha önemli hale getirdiğine dikkat çeken Yurdatap, “Bugün artık bilinçli su tüketimi çok daha önemli hale gelmiş durumda. Biz de Kale Ailesi olarak hem ‘İyi Bak Dünyana’ diyerek, bu konuda farkındalık yaratmaya hem de doğaya dost, çevreci, sürdürülebilir ürün ve projelerimiz ile yaşama su olmaya çalışıyoruz” dedi.

    Ürünlerinde öne çıkardığı su tüketimi, ergonomi, dayanıklılık, hijyen gibi unsurların yanı sıra aldığı uluslararası belgelerle de su yönetimi konusunda farkındalık yaratan Kale Banyo, Pazarlama Türkiye tarafından düzenlenen İklim ve Sürdürülebilirlik Ödülleri’nde halk oylaması ile Yılın Su Yönetimi’ kategorisinde bronz ödül kazandı.

    “İyi Bak Dünyana” hareketi ile anlamlı bir dönüşüm hedefliyoruz”

    Tasarımdan üretime attıkları tüm adımlarda daha az su ve enerji harcayarak, yarınlara daha iyi bir dünya bırakmayı hedeflediklerini belirten Zeliha Özay Yurdatap şunları söyledi:

    “Yeterli miktarda ve iyi kalitede suyun varlığı, tatlı su ekosistemlerinin olduğu kadar, gıda güvencesinin ve sürdürülebilir kalkınmanın, dolayısıyla insanlığın geleceğinin de temel koşuludur. Dolayısıyla sınırlı olan su kaynaklarının korunması küresel ölçekte büyük önem taşımaktadır.

    Biz de bu noktada sürdürülebilir geleceği odağımıza alarak, başlattığımız ‘İyi Bak Dünyana” hareketi ile, kendi dünyalarımızda başlatacağımız küçük değişimlerin birleşerek, dünyayı iyileştiren anlamlı bir dönüşüm haline getireceğine inanıyoruz. Dünyayı iyileştirmenin yolu ise, evimizden geçiyor. Bunun başında da hiç şüphesiz; doğa ve insan için en büyük yaşamsal kaynak olan suyun bilinçli tüketimi başı çekiyor. Amacımız, ürün ve projelerimiz ile su tüketimi için farkındalık oluşturmak ve dünyanın geleceğine katkı sunmak.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.