DOLAR 32,3795
EURO 34,6541
ALTIN 2408,116
BIST 10072,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kışın seyahat güvenliği için n11’den kar zinciri ve antifriz fırsatları

    19.11.2018
    A+
    A-

    Kışın zorlu şartlarından trafiğe çıkan araçların güvenliği için önem taşıyan kar zinciri ve antifriz ürünleri, e-ticaret platformu n11. com’da uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

    E-ticaret platformu n11. com, kış ayları gelmeden seyahat güvenliği için hazırlıklarını tamamlamak isteyenler için kar zinciri ve antifrizler farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa sunuyor. Kış aylarında aniden bastıran kar yağışına hazırlıklı olmak için araçlarında kar zincirini hazır tutmak isteyen sürücüler için n11. com’un Otomotiv & Motosikletkategorisinde farklı model ve marka alternatifleriyle satışa sunuluyor.

    Kışa hazırlıklı olmak isteyen n11. com kullanıcıları tarafından antifrizlere gelen talep 2018 Eylül ve Ekim aylarında geçen seneye oranla yüzde 88 artış gösterdi. Radyatör suyunun soğuk havalarda donmasını, sıcak havalarda ise kaynamasını önlediğinden yaz-kış kullanılması tavsiye edilen antifrizler, n11. com’da 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    Her iki tekere de takılması önerilen kar zincirleri araçların karlı, buzlu ve çamurlu yollarda patinaj yapmasını ve kaymasını engelliyor. Aşınmalara karşı ekstra sertleştirilmiş, uzun ömürlü, çelik alaşımlı, kare kesitli çelik zincirlerden oluşan kar zincirleri n11. com’da 89,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.