DOLAR 32,2824
EURO 34,7538
ALTIN 2402,63
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kişiselleştirilebilen yaşam alanları için E.C.A. Dizayn Radyatörler

    Kişiselleştirilebilen yaşam alanları için E.C.A. Dizayn Radyatörler

    Tasarımı odak noktasına alan yeni nesil mimari yapıların iç dizaynı da son derece spesifik kurgularla donatılıyor. Dizayn radyatörler de bu unsurların önemli bir parçası. E.C.A., teknoloji ile tasarımı aynı ürüne entegre ettiği dizayn radyatörleri ile yaşam alanlarını kişiselleştirmenin önünü açıyor. Hayal edilen tasarımı gerçeğe dönüştüren E.C.A Dizayn Radyatörler, istenilen renk ve desenin özgürce kullanılmasına olanak sağlıyor.

    Gelişen ve değişen dünyada zamanla tasarıma ait farklı anlayışlar ortaya çıktı. Tasarımların bir bütün olarak ele alınmasının yanı sıra kişiselleştirilebilen unsurlar mekanların tasarım gücünü ortaya koydu, tasarım devamlılığı yaşam alanlarımızı sıradanlıktan kurtardı. Yaşam alanlarımızı ve mimariyi güçlendiren unsurlardan biri olan dizayn radyatörler de bunlardan biri.

    E.C.A. Dizayn Radyatörler ile tasarım ve işlevsellik bir arada

    Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın süredir iklimlendirme sektörünün en güçlü markalarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren E.C.A.,  teknoloji ve tasarımı odak noktasına alarak tasarladığı  dizayn radyatörlerle  yaşam alanlarımızı hem ısıtıyor hem de tasarıma olan bakış açımızı yansıtmamıza olanak tanıyor. İç mimarlar, mimarlar, tasarımcılar ve modern yaşam alanları oluşturmak isteyenler için ideal bir seçenek olan E.C.A. dizayn radyatörler, doğada bulunan formları, renkleri ve işlevselliği bir arada harmanlayarak gizlenmiş tesisat yapısıyla mimari konseptlere uyum sağlayacak tasarımlar oluşturmanın önünü açıyor.

    Pazar ve üretim pratiklerinin yanı sıra tüketici eğilimlerini iyi analiz edip benzersiz ürünler tasarlayan E.C.A., ürünlerinde Nano-Seramik kaplama teknolojisi kullanarak yüksek korozyon direncini ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen ürün grubunun Icon Panel Radyatör olurken; ürünün öne çıkan özellikleri, kolay temizlenebilme, estetik, ince tasarım, mutfak ve banyo gibi mekanlarda havlu askı özelliği ile ısınmanın yanında havlu kurutma imkanı sunması…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.