DOLAR 32,5906
EURO 34,8542
ALTIN 2507,944
BIST 9682,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Klassis’ ten Köy Okullarına destek

    Klassis’ ten Köy Okullarına destek
    29.01.2020
    A+
    A-

     Klassis, 2019 yılında, ürün yelpazesi içinde bulunan Interface markası ve Microsoft’un desteğiyle çok değerli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Doğu ve Güneydoğu illerinde eğitim veren ilkokul, ortaokul ve lise binalarının fiziki koşullarını iyileştirmek adına geliştirilen projede, sınıf ve ortak alanların zeminleri halı ile kaplandı. Bu sayede öğrenciler ve eğitimciler, daha sağlıklı ve daha sıcak bir eğitim ortamına sahip oldular.

    Microsoft Ankara ve İstanbul ofis binalarındaki iç mimari yenileme çalışmaları çerçevesinde yenilenecek olan halıların büyük çoğunluğu okullarda kullanılmak üzere temizlendi. Köy Okulları Yardım Derneği, Baykuşhane gibi değerli ekiplerden de alınan bilgilerle de birlikte Doğu ve Güneydoğu illerinde zemin kaplamasına ihtiyaç duyan okullar tespit edildi. Interface karo halılarının uzun seneler kullanıma olanak veren yapısı sayesinde halılar ilk günkü kadar yeni ve temiz bir şekilde tüm destek ekipmanı ile birlikte köy okullarına iletildi. Öğretmenlerden velilere kadar büyük bir destekle yapılan uygulamanın ardından öğrenciler hijyenik ve sıcak bir ortam sunan yeni sınıflarına kavuşmuş oldu.

    Pozitif etkilerin iyilikten ve birliktelikten doğduğuna inanan Klassis ve Interface, eğitim yapılarına yaptığı mekansal destek sayesinde 4.000 m²’ ye yakın alanda halı değişimi sağlamış oldu. Klassis, daha sağlıklı mekân üretimine yaptığı katkıyı sürdürmek adına benzer sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.