DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf, Aile günü etkinlikleriyle bu yıl da çalışanlarıyla bir araya geldi

    Knauf, Aile günü etkinlikleriyle bu yıl da çalışanlarıyla bir araya geldi
    12.11.2019
    A+
    A-

    Knauf tarafından sürdürülebilir bakış açısıyla gerçekleştirilen Knauf Aile Günü etkinlikleri, bu yıl İş Sağlığı & Güvenliği etkinlikleriyle birlikte gerçekleştirildi. Knauf Genel Müdürü Ali Türker’ in açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Knauf bünyesinde çalışan kişilere Knauf Kıdem Ödülleri takdim edilmesiyle devam etti. Ardından İş Sağlığı & Güvenliği tiyatro oyunu ile keyifli anlar yaşayan Knauf Ailesi, eşsiz barbekünün de tadını çıkardı.

    Düzenli olarak her yıl gerçekleştirilen Knauf Aile Günü etkinlikleri, bu yıl İş Sağlığı & Güvenliği etkinlikleri kapsamında 6 Ekim tarihinde Knauf’un Ahiboz Fabrikasında, 13 Ekim tarihinde ise İzmit Fabrikasında gerçekleştirildi.

    Knauf Genel Müdürü Ali Türker’in açılış konuşması ile başlayan etkinlikte; yıllardır Knauf bünyesinde çalışan kişilere Knauf Kıdem Ödülleri takdim edildi. Ardından İş Sağlığı & Güvenliği tiyatro oyunu ile keyifli anlar yaşayan Knauf Ailesi, eşsiz barbekünün de tadını çıkardı. Çocuklara özel aktivitelerde yer alan palyaço etkinliği ile doyasıya eğlenen çocuklar, yüz boyama etkinliğinde yaratıcılıklarını geliştirdi. Knauf çalışanları ve aileleri eğlenceli aktivitelerde bulunurken aynı zamanda İş Sağlığı & Güvenliği etkinlikleri ile de eğitici ve bilgilendirici anlar yaşadı.

    Knauf ailesi, gün boyu süren farklı aktivitelerle, simülasyonlarla ve etkinlikteki sanal gerçeklik uygulamalarıyla dengelerini, güçlerini test ederken hep beraber eğlenceli saatler yaşadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.