DOLAR 32,2987
EURO 34,8106
ALTIN 2411,906
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf Alçıpan® ailesi ihtiyaca yönelik çözümlerle büyüyor

    Knauf Alçıpan® ailesi ihtiyaca yönelik çözümlerle büyüyor
    13.07.2021
    A+
    A-

    Yapılarda aranan performanslara yönelik çözümler sunan Knauf, ihtiyaca yönelik yeni plakalar ile alçı plaka ailesini genişletiyor. Knauf Alçıpan® ailesinde yer alan plakalar darbe dayanımı, ses yalıtımı, neme dayanıklıklık, yangına dayanıklılık vb. özellikleriyle birbirinden ayrışıyor ve sağladıkları performans değerleri ile kullanım alanlarına değer katıyor.

     

    Dünyanın en büyük alçı bazlı yapı malzemesi üreticisi Knauf, geniş ürün portföyü ile farklı performans beklentilerine cevap verebilecek çözümleri bir arada sunabiliyor. Knauf Alçıpan® ailesinde ısı yalıtımından, darbe dayanımına, pasif yangın dayanımından, mekânın havasını düzenleyen plakalara kadar farklı özelliklere sahip alçı plakalar yer alıyor. Knauf Alçıpan® ürünleri kolay ve hızlı uygulanabilirliği için de tercih ediliyor.

    Performans talep edilmeyen iç mekanlarda hızlı ve kolay uygulama imkanı ile öne çıkan Easyboard ve Alçıpan® Flex çeşitleri standart alçıpan ürünleri arasında yer alıyor. Yüksek esneme kabiliyetine sahip Alçıpan® Herform sayısız tasarım imkanı sunarken;yüksek duvarlarda yangın dayanımı ve ses yalıtımı gibi performans taleplerinin de arandığı durumlarda Alçıpan® Regular Plus tercih ediliyor.

    Kuru yapı sistem duvarları ile yüzde 100 su dayanımı mümkün

    Islak ve nem oranları farklı hacimler için farklı seviyelerde ıslaklık ve nem dayanımı özelliklerine sahip alçıpanlar geliştiren Knauf, tuvalet, banyo gibi orta derecede nem dayanımı talep edilen alanlar için ekonomik bir çözüm olan WR Alçıpanı® üretiyor. Küf dayanımının arandığı ortamlar için MWR Alçıpanı® geliştiren Knauf, sauna ve hamam gibi projelerde yüzde 100 su dayanımı sağlamanın yanı sıra küf ve mantar oluşumunu da engelleyen AQUAPANEL® İç Cephe Plakasını profesyonellerin kullanımına sunuyor. Tüm bu plakaların üzerine kolaylıkla fayans ve seramik uygulaması yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.