DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf, AQUAPANEL dış cephe sistemleri ile enerji tasarrufuna katkı sağlıyor

    Knauf, AQUAPANEL dış cephe sistemleri ile enerji tasarrufuna katkı sağlıyor

    Her yıl ocak ayının ikinci haftası dünyada Enerji Tasarrufu Haftası olarak kabul ediliyor. Sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eden Knauf, AQUAPANEL® dış cephe sistemleriyle enerji tasarrufuna destek oluyor. Isı yalıtımlı geleneksel duvarlar ile karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 63 oranında bir ağırlık tasarrufu ve 740 metrekarelik cephede yaklaşık 22 metrekarelik alan kazanımı sağlayan AQUAPANEL® dış cephe sistemleri, ısı yalıtım performansıyla kendi segmentindeki diğer sistemlerden sıyrılıyor.

    Knauf, eko-inovasyon faaliyetleriyle sürdürülebilir ve çevresel etkisi minimize edilmiş yapılar için gerekli performans ve ürünlerini Türkiye’deki ve dünyadaki üretim tesisinde üretmeye devam ediyor. Tüm fabrikalarında çevrenin ve doğal kaynakların korunması için özenle çalışmalar yapan ve daha az tüketim için eylem planları uygulayan Knauf, eko-inovasyon felsefesiyle geliştirdiği ürün ve üretim teknolojilerini inşaat sektörüyle de bir araya getirerek sürdürülebilir dünyaya katkı sağlıyor.

     

    Birçok alan için ideal bir sistem

    Knauf, yenilikçi üretim teknolojisiyle tamamen inorganik bileşenlerden oluşan, her türlü dış cephe ve iç mekan ıslak hacim uygulamaları için ideal bir yapı malzemesi olan AQUAPANEL® dış cephe sistemleriyle enerji tasarrufuna destek oluyor. Isı yalıtımlı geleneksel duvarlar ile karşılaştırıldığında, aynı ısı performansını geleneksel sistemlere kıyasla yüzde 22 daha ince dış duvarlar ile birim ağırlığı yaklaşık yüzde 63 oranında daha hafif olan dış cephe sistemleri ile sağlanıyor. Ayrıca daha az duvar kalınlığı ile 740 metrekare cephe alanına sahip bir binada yaklaşık 22 metrekarelik alan kazanımı elde edilerek ısı yalıtım performansıyla segmentindeki diğer çözümlerden sıyrılıyor. Her iki yüzü cam elyaf file kaplı olan AQUAPANEL® Dış Cephe Plakası portland çimentosu, mineral agregalar ve genleşmiş perlitten oluşuyor. Islak hacimlerden dış cephelere kadar birçok alanda rahatlıkla kullanılabilen AQUAPANEL® çimento plakalar, A1 sınıfı yanmazlık, suya yüzde 100 dayanım, darbelere dayanım ve bunun gibi birçok üstün özelliğiyle farklı uygulama alanları için ideal bir seçenek oluyor. İstanbul Havalimanı projesinin belli alanlarında ıslak hacimler için tercih edilen AQUAPANEL® İç Cephe Plakası, yatırımcılar için her aşamada büyük avantajlar sağlamasıyla tercih sebebi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.