DOLAR 32,5207
EURO 34,9378
ALTIN 2434,579
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf güçlü performans çözümleri ve hizmetleriyle sektörde ayrışıyor

    Knauf güçlü performans çözümleri ve hizmetleriyle sektörde ayrışıyor
    28.07.2021
    A+
    A-

    Katma değer sağlayan performans çözümleri ile sektörün ihtiyaçlarına beklentilerin ötesinde cevap veren Knauf, geniş ürün portföyünün yanı sıra satış sırasında ve satış sonrasında verdiği hizmetlerle yapı profesyonellerinin güvenilir çözüm ortağı oluyor.

     

    90 ülkede 250’den fazla üretim tesisi ile alçı bazlı yapı malzemelerinde geniş çözümler sunan Knauf,yüzden fazla sistem kombinasyonunun yanı sıra kapsamlı hizmetleriyle de üretimin ve satışın ötesine geçiyor. Denetim, mock up hizmeti, eğitim hizmeti ve pazarlama desteği sunan Knauf, her adımda iş ortaklarının yanında yer alıyor.Knauf projelere satış öncesinde kuru yapı sistemleri ve sıva seçimi konusunda mock up hizmeti de vererek projenin performans beklentisine uygun, doğru çözümün belirlenmesinde yardımcı oluyor. Sonrasında isteğe bağlı şantiye denetim hizmeti de veren Knauf, seçilen ürünlerin doğru uygulanmasına katkı sunuyor.

     

    Katma değer sağlayan performans çözümleri

    Sektörde çok seçenekli alçı bazlı plaka üreten bir çözüm ortağı olmanın ötesine geçmek istediklerini ifade eden Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, müşterilerinin ürünler bağlamında hangi konularda desteğe ihtiyaç duyduklarını analiz ederek hizmetler geliştirdiklerini kaydetti. Türker, “Knauf’un bütünsel sistem yaklaşımını ve projenin şartname aşamasından anahtar teslimine kadar olan tüm süreçleri içeren hizmetlerimizi inşaat sektörü ile buluşturmak istiyoruz. Dünyanın en büyük alçı bazlı yapı malzemesi üreticisi olarak, sağladığımız geniş performans çözümleri ile dünya genelinde projelerin 1 numaralı çözüm ortağı olmak, 2021 yılı için en öncelikli hedefimiz.Yalnızca ürün olarak değil sistem olarak kullanıldığında da güçlü performans sunabilen çözümlerimiz var. Yüzün üzerinde sistem kombinasyonuna sahibiz. Destek hizmetlerimizle Knauf’un tercih edilirliliğini arttırıyoruz.Katma değer sağlayan performans çözümlerimiz ile sektörün ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi hatta kimi zaman bu ihtiyaçlara farkındalık yarattığımızı söyleyebiliriz. Yapı sektöründe her zaman kapsamlı hizmet sunan çözüm ortağı olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

     

    Mesleki eğitimler, seminerler ve teknik destek hizmetleri

    Eğitim merkezlerinde ustalara ürün uygulama desteğinden fazlasını sunan Knauf, eğitim sonrasında sertifika ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) onaylı belge verilmesini sağlıyor. Ayrıca Knauf yetkin teknik danışmanları ile mimar, tasarım ofisleri, mühendis, üniversite öğrencileri, yangın ve akustik danışmanları için katılımcı sınırlaması olmadan, akustik, yangın, sismik gibi teorik konularda da eğitimler veriliyor.

     

    Farklı başlıklar altında verdiği teknik destekle de müşterilerinin yanında yer alan Knauf kendi kuru yapı sistemleri üzerinde yaptığı akustik, yangın ve statik testler doğrultusunda, gelen talebe göre projeye özel ofis ve şantiye ziyaretleri gerçekleştirerek teknik ve teorik bilgilendirmede bulunuyor. Ayrıca projelere ait kuru yapı sistemleri ve ürün portföyünün doğru dosyalanması için dokümantasyon desteği veriyor.

     

     

    Showroomlar Knauf’un yeni yüzü oldu

    ‘Yeni yüzümüz’ diye tanımladığı showroom konseptini hayata geçiren Knauf, yapı sektöründe bir ilki gerçekleştirerek sektördeki kullanıcıların tamamı tarafından ürünlerin deneyimlenebilmesini sağlıyor. Güçlü dağıtım ağına ve bayi iletişimine önem veren Knauf’un Türkiye’de 250’den fazla bayisi bulunuyor.Farklı fiziksel özelliklere sahip bayilere uyarlanabilen showroomlar, mümkün olduğunca çok sistem kesitini ve performansı bir araya getirerek, sektördeki uzmanlar ile birebir görüşülecek alanlar yaratmaya odaklanıyor.

     

     

    Dijital dönüşümle zamandan ve mekandan bağımsız hizmet

    Hizmet geliştirmede teknolojiden de faydalanan Knauf, yapı profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu her an, zamandan ve mekandan bağımsız ulaşabilecekleri dijital hizmetler sunuyor. Kullanıcı dostu dokümantasyon merkezi, sistem çözüm detayları içeren mavi dosya, Autocad ve BIM ile entegre sistem sihirbazı ile yapılar daha proje aşamasında iken kullanılabilecek doğru kuru yapı sistemlerin ve alçı bazlı plakaların belirlenmesini kolaylaştırırken; performans odaklı sistem animasyonları, akustik ve yangın similasyonları ile yangın dayanımı, ses yalıtımı, mekansal akustik ve yüzey kalitesinin ölçümlenmesini sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.