DOLAR 32,4674
EURO 34,716
ALTIN 2434,46
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf’tan ses yalıtımında üstün performanslı çözümler

    Knauf’tan ses yalıtımında üstün performanslı çözümler
    29.04.2020
    A+
    A-

    Evlerimize kapandığımız, işlerimize sarıldığımız, gürültü kirliliğinin dört bir yanımızı sardığını anladığımız şu günlerde,  ses yalıtımı çözümlerinin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bir yandan gürültü farkındalığımız artarken bir yandan da yeni çözümler arıyoruz. Tam da bu noktada kişisel yaşam alanlarımızda, ofislerde, ses kalitesi ve  konforunun deforme olduğu mekanlarda yüksek değerlerde ses yalıtımı sağlayan Knauf,  üstün performanslı çözümleriyle kullanıcısına ulaşıyor ve gürültüyü kontrol altına almayı mümkün kılıyor.

    Her yıl 26 Nisan’da Avrupa Birliğinin bir kuruluşu olan Avrupa Çevre Ajansı (EEA- European Environment Agency) tarafından ilan edilmiş olan “Gürültü Farkındalık Günü” kutlanıyor. Kişilerin ve toplumun sağlığı üzerinde gürültünün olumsuz etkileri konusunda farkındalığın arttırılması amacıyla kutlanan bu gün; evlerimize kapandığımız, işlerimize sarıldığımız, gürültü kirliliğinin dört bir yanımızı sardığını anladığımız şu günlerde anlamını artırıyor. Tam da bu noktada kişisel yaşam alanlarımızda, ofislerde, ses frekansının deforme olduğu mekanlarda yüksek değerlerde ses yalıtımı sağlayan Knauf,  üstün performanslı çözümleriyle kullanıcısına ulaşıyor ve sessizliği mümkün kılıyor.

    Diamant® ile maksimum ses yalıtımı

    Alçıpan® çeşitleri arasında en yüksek ses yalıtımı sağlayan ürünlerden biri olarak öne çıkan Diamant®, ses yalıtımı özelliğinin yanı sıra darbe, nem ve yangın dayanımı özellikleri ile de benzerlerinden ayrılıyor.

    • W111 ® Bölme Duvar Sistemi ile her iki tarafta tek kat 15 mm Diamant® uygulanarak 130 mm duvar kalınlığında 52 dB ses yalıtımı elde edilebiliyor.
    • W112 ® Bölme Duvar Sistemi ile her iki tarafta çift kat 12,5 mm Diamant® uygulanarak 61 dB ses yalıtımı elde edilebiliyor.
    • W115 ® Bölme Duvar Sistemi ile her iki tarafta çift kat 12,5 mm Diamant® uygulanarak 71 dB ses yalıtımı elde edilebiliyor.

     Fiber alçı teknolojisi Vidipan® ile 77 dB  ses yalıtımı

    W115 Knauf Vidipan® Bölme Duvar Sistemi ile çift dikmeli 75 mm Duvar M Profili ve her iki tarafta 12,5 mm kalınlığında üç kat Vidipan® kullanılarak 77 dB ses yalıtımı elde edilebiliyor.

     Silentboard ile en ince duvarlar,en iyi çözümler

    Gürültüyü kontrol altına alırken uygulanabilecek iç cephe duvar sistemlerinden bir diğeri olan Silentboard, çok sayıda kombinasyonla en iyi performans çözümlerini sunuyor.

    -W111 Bölme Duvar Sistemi ile her iki tarafta tek kat 12,5 mm Silentboard uygulanarak 75 mm duvar kalınlığında 54 dB W112 Bölme Duvar Sistemi ile her iki tarafta çift kat 12,5 mm Silentboard ve akustik DM Profil uygulanarak 70 dB ses yalıtımı elde edilebiliyor.

    -W113 Bölme Duvar Sistemi ile ise her iki yüzden üç kat 12,5 mm Silentboard ve akustik DM Profil uygulanarak 74 dB ses yalıtımı elde ediliyor.

    Knauf çözümleri geleneksel sistemlere kıyasla çok daha hafif olması, hızlı uygulanabilmesi ve daha yüksek performans sağlamasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Öte yandan Knauf Teknik Danışmanlık Hizmetleri sayesinde projelendirme aşamasında sistemlerle ilgili kapsamlı bilgi alınabiliyor ve uygulama detayları hakkında görüşülebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.