DOLAR 32,3398
EURO 35,0986
ALTIN 2239,061
BIST 8761,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf’tan üstün performans plakası Diamant

    Knauf’tan üstün performans plakası Diamant
    04.07.2022
    A+
    A-

    Knauf’un pek çok performansı bir arada sunabilen Diamant® plakası birden fazla performans talep edilen büyük projelerde özellikle tercih ediliyor. Yoğunluğu arttırılmış bir plaka olan Diamant® yüksek darbe dayanımının yanı sıra nem dayanımı, yangın dayanımı, yüksek akustik performansı ve standart alçıpana kıyasla daha yüksek duvarlar oluşturabilme özelliği ile de öne çıkıyor.

    Yapılarda aranan performanslara yönelik geniş çözümler sunabilen Knauf, yoğunluğu arttırılmış plakası Diamant® ile tek kat uygulandığında da diğer plakalarla yapılan çift kat uygulamalarla aynı performansı sunmaktadır. Bu özelliği ile daha ince duvarlarda bile  yüksek performans sunar. Darbe dayanımının yanı sıra yangın dayanımı ve yüksek akustik performansı ile de öne çıkan  Diamant® tek kat uygulandığında 50 dB’e kadar ses yalıtımı, 60 dk.’ya kadar da yangın dayanımı sağlayabilmektedir.  Ses yalıtımı, yangın dayanımı ve benzeri performans değerleri, Alçıpan®’ın kullanıldığı sistem ve bileşenlerine göre farklılık göstermektedir.

    Yüksek yük taşıma kapasitesi ve artırılmş yüzey sertliğine sahip

    Bölme duvar, duvar giydirme, asma tavan ve şaft duvarı olarak tercih edilen ürün 12,5 mm ve 15 mm olmak üzere iki ayrı kalınlıkta sunulduğu için kullanılacağı alana rahatlıkla uyum sağlıyor. Daha yüksek duvarlar yapmaya imkan sağlayan Diamant®, yüksek yük taşıma kapasitesi, artırılmış yüzey sertliği ve yüksek yüzey kalitesiyle mekânlara değer katıyor.

    Tek bir plaka ile birden fazla çözüm

    Birden fazla performansın bir arada talep edildiği büyük projelerde Diamant®, tek tip plaka kullanımı avantajı ile hem nakliye maliyetlerinde avantaj sağlar hem de projelerin erken tamamlanmasına katkıda bulunur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.