DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kocaman Balıkçılık’tan Torik Lakerda

    Kocaman Balıkçılık’tan Torik Lakerda
    23.07.2018
    A+
    A-

    Balıkla yapılan en meşhur mezelerden olan lakerda, torik balığından yapıldığı zaman daha lezzetli oluyor. Son yıllarda torik balığının az bulunmasından dolayı palamutla yapılan lakerdaların aksine Kocaman Balıkçılık’ın salamura torik lakerdası, lezzet düşkünlerini mutlu ederek sektördeki farkını ortaya koyuyor.

    En taze ürünleri dondurarak ya da marine ederek paketleyen Kocaman Balıkçılık,ürünlerinin çeşitliliğiyle deniz ürünü severleri eşsiz lezzetlerle buluşturuyor. Ürünlerin ulusal marketlerde satılması ise denizden gelen lezzetlere ulaşımı kolaylaştırıyor.

    Bir meze klasiği lakerda… Kocaman güvencesiyle 

    Kocaman Balıkçılık’ın özenle paketlediği lakerdası, torik balığından lezzetli bir lakerda yemek isteyen herkesin ilk tercihi oluyor. Torik balığının tuzla pişirilmesiyle ortaya çıkan lezzet lakerdayı oluşturuyor. Son yıllarda torik balığının maliyetinin çok oluşu satıcıları palamuttan yapılan lakerdalara itse de lakerdanın orijinal lezzeti torik balığından geliyor. Kocaman Balıkçılık, orijinal lakerda yemek isteyen herkesin sesine kulak vererek market raflarını 200 gr’lık ya da 1000 gr’lık taze torik lakerdalarla buluşturuyor. Minimum tuz içeren torik lakerdalar binde 1 koruyucu katkılı içerikleriyle de balığın gerçek lezzetini tatmanızı sağlıyor.  Yüzde 100 yerli torik lakerdaların kalibre standardı ve süzme ağırlık tutarlılığı esasıyla paketlenmesi, her ambalajda aynı lezzeti yakalamanıza olanak tanıyor.

    200 gr ve 1000 gr’lık ambalajlarda dilim olarak satışa sunulan Kocaman torik lakerda, tüm Metro, Migros, Carrefour, Kipa, Özdilek ve Üçler Marketlerde lezzet düşkünlerini beklerken horeca müşterileri için hazırlanan dondurulmuş Takoz seçeneğine ise metro market raflarından ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.