DOLAR 32,4586
EURO 34,811
ALTIN 2423,137
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş, Temmuz ayını Opet ve World Card işbirliğiyle düzenlediği çok avantajlı bir kampanyayla karşılıyor

    Koçtaş, Temmuz ayını Opet ve World Card işbirliğiyle düzenlediği çok avantajlı bir kampanyayla karşılıyor
    18.07.2017
    A+
    A-

    KOÇTAŞ MÜŞTERİLERİNE WORLD CARD İLE OPET’TE ÇOK ÖZEL AVANTAJLAR

    Ev geliştirme sektörünün lideri Koçtaş, Opet’ten World Card ile yakıt alan müşterilerine çok özel fırsatlar sunuyor. Koçtaş, sıcakların artmasıyla birlikte yaşam alanlarını hem güzelleştirmek hem de serinletmek isteyenleri ayrıcalıklı kampanyalardan faydalanmak için mağazalarına davet ediyor.

    Koçtaş yaşam alanlarına serinlik katmak isteyenler için yaz aylarında ayrıcalıklı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Koçtaş, Temmuz ayını Opet ve World Card işbirliğiyle düzenlediği çok avantajlı bir kampanyayla karşılıyor.

    4 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında Koçtaş mağazalarından World Card ile tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapıp, 5-20 Ağustos tarihleri arasında Opet veya Sunpet istasyonlarından World Card ile 100 TL ve üzeri yakıt alanlar, kredi kartı ekstrelerinde 25 TL’lik indirim kazanacaklar. Kampanyadan faydalanabilmek için SMS’le KOCTAS yazıp bir boşluk bırakarak Yapı Kredi müşteri numarasının 4454’e gönderilmesi veya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Ekstre indirimi 17 Eylül 2017 tarihine kadar kayıtlı olunan kredi kartına yansıtılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.