DOLAR 32,3398
EURO 35,1018
ALTIN 2241,608
BIST 8874,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’la değişim zeminden başlıyor

    Koçtaş’la değişim zeminden başlıyor
    02.04.2018
    A+
    A-

    Koçtaş, halı ve parkelerde sunduğu geniş ürün seçeneği ve avantajlı fiyatlarla yaşam alanlarında keyifli bir ortam yaratılmasına yardımcı oluyor.

    Halılar ve parkeler yaşam alanlarında keyifli ve sıcak bir ortam yaratılmasının en kolay çözümleri arasında yer alıyor. Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, iç mekân dekorasyonunun en önemli öğeleri arasında yer alan halı ve parke seçeneklerinde sunduğu ayrıcalıklı fiyatlarla değişimi zeminden başlatarak, yaşam alanlarının havasını baştan aşağı değiştiriyor.

    Büyük boyutlu halılar odalardaki oturma alanını ortaya çıkarmaya; küçük boyutlu halılar ise dar alanlara ferahlık hissi katmaya yardımcı oluyor. Koçtaş, klasik tarzdan geometrik desenlere, soft renklerden çocuklar için özel olarak üretilmiş sevimli motifli halılara kadar geniş seçeneklerle evlerin stilini tamamlıyor. Yalnızca Koçtaş’ta satışa sunulan Colors marka Florida Halı 159,90 TL yerine 109,90 TL, Samba Yolluk 169,90 TL yerine 119,90 TL; inek, köpek, kelebek ve fil deseni seçenekleriyle Diamond Çocuk Halılar 124,90 TL yerine 89,99 TL’lik avantajlı fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

    Her çeşit dekorasyonla kolay uyum sağlayan, uzun yıllar kullanıma uygun parkeler, zemine şık ve doğal bir görünüm kazandırıyor. Ev ve ofis kullanımına uygun parke seçenekleri 17,99 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alıyor.

    Yaşam alanlarının atmosferine yeni bir hava katacak halı ve parkeler, Koçtaş Kart’lılara özel avantajlı fiyatlarıyla Koçtaş mağazaları ve koctas.com.tr’de tüketicileri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.