DOLAR 32,4919
EURO 34,922
ALTIN 2437,91
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’la güzel ev hareketi başladı

    Koçtaş’la güzel ev hareketi başladı
    13.04.2018
    A+
    A-

    Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş’ın yeni reklam filmi, ‘Güzel Fikir’ sloganıyla izleyicilerle buluştu. Koçtaş, evlerde küçük bir dokunuşla büyük bir değişim yaratmak isteyenleri güzel ev hareketine davet ediyor.

    Yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, yeni reklam filminde ‘Güzel fikir’ temasına vurgu yapıyor. ‘Yaşadığınız ev, sizin eseriniz olsun’ anlayışından yola çıkan Koçtaş, yeni imaj reklamında evlerde yapılacak en ufak bir değişikliğin bile büyük fark yaratabileceğini anlatıyor. Üstelik bunun için illa yüksek bütçeler harcamaya gerek olmadığını ve evde kullanılmayan ürünlerden yepyeni çözümler üretilebileceğini gösteriyor. Fikirler, Koçtaş’ın ilham veren fikirleri ile birleşiyor ve Koçtaş’la güzel ev hareketi başlıyor.

    Reklam filminde, yeni eve taşınan bir genç kız, Koçtaş’ın Yaşayan Evler Dekorasyon Dergisi’nden aldığı ilhamla evindeki merdiveni kitaplığa dönüştürüyor. Genç kızın kitaplığını gören ailesi ve komşuları birbirlerinden ilham alarak evlerini hayranlık uyandırıcı yeniliklerle buluşturmaya başlıyor. Koçtaş’ın ilham veren fikirleri ve ürünleriyle birlikte bir perdeyle odaların havası değişiyor, balkonlar iç açıcı bir bahçeye dönüşüyor.

    19 ana cast ve 210 yardımcı oyuncunun yer aldığı ve 4 gün süren reklam filminin yönetmenlik koltuğunda Can Pehlivan oturuyor.

    Künye

    Reklamveren: Koçtaş

    Marka Ekibi: Ebru Darip, Mehmet Emre, Simin Cemiloğlu

    Reklam Ajansı: Rafineri

    Yapım Şirketi: Norr

    Post Prodüksiyon: ABT

    ECD: Emre Kaplan, Ayşe Bali

    Kreatif Direktör: Kerim Gürsel

    Kreatif Ekip: Uğur Matban, Gözde Dilek, Sezer Üstüngel, Emin Yükünç

    Müşteri İlişkileri: Gözde Aldinç Atamer, Gökçe Er

    Stratejik Planlama: Kayansel Kaya, Zühre Erdoğan

    Podüksiyon: Şafak Serter, Cansu Arcan

    Medya Planlama: Mindshare

    Medya Satınalma: Zer A.Ş.

    Mecra: TV, OOH, Dergi-Gazete, Dijital, Radyo

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.