DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’ta görev değişimi

    Koçtaş’ta görev değişimi
    01.07.2021
    A+
    A-

    Koçtaş’ta İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Direktörlüğü’ne, Koç Holding şirketlerinde üstlendiği başarılı görevlerle alanında tecrübeli bir isim olan Eriş Aslan atandı. Eriş Aslan, Türkiye genelindeki yüzlerce mağazası ve binlerce çalışanıyla ev geliştirme sektörüne yön veren Koçtaş’ın, İK politika ve stratejilerinin uygulanmasından sorumlu olacak.

    Uzun yıllardır Koç Holding bünyesinde Endüstri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışan Eriş Aslan, Koçtaş’ın insan kaynakları stratejilerini hayata geçirmek üzere temmuz ayı itibariyle yeni görevine başladı. Koçtaş ekibine katılmaktan heyecan duyduğunu belirten Aslan: “Koçtaş, dijital dönüşüme yaptığı yatırımlar, hız verdiği mağazalaşma stratejisi, sunduğu ürünler, çözüm önerileri ve hizmetlerle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarken en büyük gücü olan insan kaynağına da çok ciddi yatırımlar yapan bir şirket. Koçtaş, çevik kültür dönüşümünü ana odağında konumlandırarak Koç Topluluğu’nun bu alandaki dönüşümüne de ivme kazandıran şirketlerin başında geliyor. Gelecek dönem stratejilerimizi de, en büyük gücümüz olan çalışma arkadaşlarımızı odağımıza alarak, artan bir motivasyonla planlamayı ve uygulamayı sürdüreceğiz” dedi.

    Eriş Aslan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği lisansının ardından, Koç Üniversitesi’nde Yöneticiler için İşletme yüksek lisansını (Executive MBA) tamamladı. Aslan, 2007-2009 yılları arasında Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’de sırasıyla Endüstri Mühendisi ve İnsan Kaynakları Ekip Lideri görevlerini üstlendi. 2012-2014 yılları arasında Bosch Türkiye bünyesinde İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev alan Aslan, 2014 yılında Aygaz A.Ş.’de İnsan Kaynakları Yöneticisi, 2016 yılından itibaren de Koç Holding bünyesinde Endüstri İlişkileri Yöneticisi görevlerini yürüttü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.