DOLAR 32,5376
EURO 34,899
ALTIN 2438,382
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’ta İndirimin Kralı kampanyası ile evler uygun fiyatlarla yenileniyor

    Koçtaş’ta İndirimin Kralı kampanyası ile evler uygun fiyatlarla yenileniyor
    25.10.2017
    A+
    A-

    Evini ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin merkezi olan Koçtaş’ta İndirimin Kralı kampanyası ile evler dev indirimli fiyatlarla yenileniyor. Ev ve yaşam alanları ile ilgili tüm ihtiyaç ve öneriler, uygun fiyatlarla Koçtaş mağazalarında ve koctas.com.tr’de sizleri bekliyor.

    Koçtaş, yaşamınızdaki değişim ve dönüşümü yansıtan evlerinizde kendinize has dokunuşlar katabileceğiniz önerileri ve en uygun fiyatlı yüzlerce ürünü bir arada sunuyor. Evinizde kolayca uygulayabileceğiniz dekorasyon fikirlerini Koçtaş ürünleriyle bir araya getirerek yaşam alanlarınızda değişimin kapılarını aralamaya ne dersiniz?

    TV ünitesi ya da yatak başının bulunduğu bölümü hem evin diğer bölümlerinden ayırmak hem de farklı bir hava katmak isteyenler için Halley markalı duvar kağıdı 24,99 TL yerine 19,99TL’ye, Step Click markalı Uludağ laminat parke 21,49 TL yerine 19,49 TL’ye beğeninize sunuluyor.

    Evinde odaları farklı renklere boyayarak değişiklik yapmayı sevenler için Marshall marka Silpak iç cephe boyası 229,99 TL yerine 209,90 TL’lik; boya rolusu, parmak rulo, boya kabı ve kestirme fırçasından oluşan boyacı seti 28,99 TL yerine 17,99 TL’lik, Galvaniz merdiven 54,99 TL yerine 39,99 TL’lik fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

    Yaşam alanlarına yenilik katacak küçük tamir işlerinden keyif alanların en büyük yardımcısı olacak sırt çantası hediyeli Bosch marka darbeli matkap 249 TL yerine 149 TL’lik, 3 metre dörtlü makaralı kablo 39,99 TL yerine 29,99 TL’lik indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor.

    Koçtaş’tan Anahtar Teslim Ev Yenileme

    Koçtaş, evini zahmetsizce yenilemek isteyen herkese ‘Anahtar Teslim Ev Yenileme’ hizmetiyle benzersiz bir fırsat sunuyor. Keşif, teklif ve yenilemeden oluşan üç adımlık bu hizmet ile müşteriler bütçe ve tarzlarına uygun değişiklikleri, belirli bir sürede, 2 yıllık işçilik ve montaj garantisiyle, Koçtaş’ın uzman ekiplerine bırakmanın güvenini yaşıyor.

    Dekorasyonla ilgili yeni fikir ve çözüm önerileri için Koçtaş’ın Yaşayan Evler dergisini; en avantajlı indirimlerden faydalanmak için İndirimin Kralı Kataloğu’nu inceleyebilirsiniz. Koçtaş Kart’ınızla size en yakın Koçtaş mağazasını ziyaret etmeyi veya koctas.com.tr’yi tıklamayı unutmayın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.