DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’tan Vodafonelulara özel indirim

    Koçtaş’tan Vodafonelulara özel indirim
    09.11.2017
    A+
    A-

    Evini çok seven, onu güzelleştirmek için emek harcayanların mağazası olan Koçtaş, Vodafone müşterilerine çok özel fırsatlar sunuyor. Yaşam alanlarını küçük dokunuşlarla güzelleştirmek isteyen Vodafone müşterilerine özel, sadece Koçtaş’ın 7/24 açık online mağazası koctas.com.tr’de geçerli %10 indirim avantajını sakın kaçırmayın.

    Yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilk adresi Koçtaş, birbirinden avantajlı ve ayrıcalıklı kampanyaları tüketicilere sunmaya devam ediyor. Koçtaş ve Vodafone işbirliğinde hayata geçirilen kampanyada, Koçtaş’ın 7/24 açık online mağazası koctas.com.tr’den alışveriş yapan Vodafone müşterileri tüm ürünlerde geçerli %10 indirim avantajı yakalıyor.

    15 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyadan, sadece koctas.com.tr’den 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Vodafone müşterileri faydalanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için Vodafone’un ‘Avantaj Cepte’ uygulamasından alınan şifrenin, koctas.com.tr’de sipariş sayfasındaki indirim kodu alanına girilmesi gerekiyor. Tek kullanımlık şifrelerle günde bir kez faydalanılabilen kampanya, beyaz eşya dışında tüm ürünlerde geçerli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.