DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koleksiyon İşler Poartstore’da

    Koleksiyon İşler Poartstore’da
    28.09.2020
    A+
    A-

    Sanata dair bellek oluşturmak için projeler üreten Piece of Art News, geçtiğimiz aylarda yeni bir siteyle gündeme gelmişti. Poartstore isimli bu yeni site aracılığıyla, sanatçılar sanat malzemelerine internet üzerinden kolayca, uygun fiyatlarla ve güvenli bir şekilde ulaşma olanağına sahip oldu. Şimdi, özel ve tek ürün meraklıları için yeni bir alan daha eklendi bu siteye; Koleksiyon İşler… Böylece, sanatçılar özel işlerini sergileyecek, tanıtacak ve satabilecekleri yeni bir mecraya kavuşuyor.

    Pandemi döneminde, en kaliteli sanatsal malzemeleri, en uygun fiyatla sanatçılara ulaştırmak amacıyla kurulan poartstore, www. poartstore. com adresi üzerinden hizmete devam ediyordu zaten, şimdi sanat malzemelerinin yanında özel koleksiyon ürünlerin de görülebileceği bir alan eklendi siteye. Artık iki alanda da sanat meraklılarının hizmetinde… Özel takı tasarımlarıyla Seramik Sanatçısı Ekin Yüksel, Heykeltıraş Tülay Karavit ve Ressam Serdal Kesgin, kullanılabilir ürünlere resimlerini aktaran Hikmet Çetinkaya ve Günsu Saraçoğlu, Minimal Portreler Serisiyle Ressam Nurettin Kazankaya, Seramik eserleriyle Ressam Sema Sevgen ve Ressam Tuğba Küçükbahar ilk etapta siteye ürün veren sanatçılar arasında yer aldılar.

    Piece of Art News yetkilileri konuyla ilgili olarak; “Amacımız, kalitesi ispatlanmış sanat malzemelerini, en uygun koşullarda ve en hızlı sürede alıcıya teslim etmek, ve tüm ürünlerle ilgili teknik bilgi, eğitim ve tanıtım çalışmaları yaparak, sanatçıların, sanata yeni başlayanların, bu ürünlerin kullanımına ve özelliklerine dair bilgi alabilecekleri bir site yaratmaktı. Yeni açtığımız koleksiyon işler bölümüyle, sanatçılara ürünlerini tanıtma olanağı, özel ürün isteyen insanlara da o ürünleri tanıma ve sahip olma olanağı veriyoruz. Bir anlamda özel ürün isteyen insanlarla özel ve tek ürün üreten sanatçıları buluşturuyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor.” açıklamasını yaptı.

    TEV Korona Kahramanları Vefa Fonuna destek için Portakal Çiçeği Sanat Kolonisinin başlattığı ‘Bulaşıcı Olan İyiliktir’ projesinin de sponsorlarından biri olan poartstore, farklı ürünlerin, farklı dönemlerde kampanyalarla sunulacağı sanat malzemeleri ve sanatçıların tek ve özel ürünlerinin yer aldığı koleksiyon işler sanatçı ve sanatseverlerin hizmetinde…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.