DOLAR 32,3776
EURO 34,758
ALTIN 2430,868
BIST 9946,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koleksiyon Singapur ve Sidney Mağazaları ile bir haftada iki mağaza açtı

    Koleksiyon Singapur ve Sidney Mağazaları ile bir haftada iki mağaza açtı
    04.07.2017
    A+
    A-

    Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla ev ve ofis mobilyası üreten Koleksiyon, globalleşme stratejisi çerçevesinde yurtdışında iki mağaza daha açtı. Singapur ve Sidney mağazaları ile Koleksiyon, 6 kıtada dünyada büyüme iddiasını güçlendirdi.

    Deneyimlerle değer kazanan ve kişiselleşen yaşam alanları için tasarımlar sunan Koleksiyon, Singapur ve Sidney’de açtığı mağazalarıyla dünyada büyümeye devam ediyor. Ev ve ofis mobilyalarındaki özgün tasarımlarıyla dünyanın ilgisini üzerine çeken Koleksiyon’un Sidney ve Singapur’daki açılışları büyük ilgi gördü. Finanstan eğitime, ofislerden kamu alanlarına uzanan farklı sektör ve mekanlara yönelik tasarım çözümlerinin sunulduğu Singapur ve Sidney mağazaları Koleksiyon’un Güney Doğu Asya ile Avustralya’ya açılan kapıları olacak.

    ‘Neyi, neden üretiyoruz?’

    Başta Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı serisi olmak üzere, pek çok ödüllü tasarımın yer aldığı Singapur ve Sidney mağazalarının açılışları dünyaca ünlü tasarımcılar ile sektör profesyonellerini misafir etti. Sidney’de iki ve Singapur’da bir gece süren açılış etkinliklerinde Koleksiyon Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan, ‘Design & Pathos’ sunumu ile ‘Biz neyi, neden ve nasıl üretiyoruz? Ürettiklerimizin çevreyle etkileşimi nasıl gerçekleşiyor?’ gibi soruların önemine değindi. Malhan, fonksiyonellik ile insanın yaşayış, iş yapış biçimlerini ve etkileşimlerini sorgulamak üzerine düşünmenin önemine dikkat çekti.

    Koray Malhan, Sidney’deki açılışta yaptığı konuşmada “Yeni ofis tasarımlarımız çalışma alanları ve kurgularındaki esnekliklerin geldiği noktaları, tasarımın farklı sanat disiplinleriyle olan etkileşimini birey, zaman ve mekan düzleminde irdeliyor. Yeni konseptimizle çalışma ortamlarının kurgusunu bir dekorasyon unsuru olmanın ötesine taşıyıp; bir çağı anlama gayreti olarak değerlendirmek, alışılmışın dışında sorular sormak ve disiplinler arası yeni diyaloglar başlatmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

    Yılda Ortalama Yüzde 20 Büyüdü

    Yurtiçi yatırımlarının yanı sıra yakın zamanda Amerika ve İngiltere gibi önemli noktalara da açılan Koleksiyon, yurtiçinde 12, yurtdışında ise 34 noktada operasyonlarını sürdürüyor. Yakın zamanda Düsseldorf’ta da mağaza açan Koleksiyon, bu mağazayı Avrupa’daki operasyonlarının yönetildiği merkez olarak konumlandırıyor. Yılda ortalama yüzde 20 büyüyen Koleksiyon, 2017 yılını 200 milyon TL ile kapatmayı hedefliyor. İhracatta Türkiye’nin kilogram başına birim fiyatı 1,5-2 Dolar civarlarında iken, Koleksiyon’un kilogram başı birim fiyatı 8,75 Dolar seviyelerinde yer alıyor. ABD’de Şikago, Dallas ve New York olmak üzere üç mağazası bulunan Koleksiyon, ABD’de yüzde 50 büyüdü. 3 yıl içerisinde ABD’de 10 milyon Dolar cironun üzerine çıkmayı hedefleyen Koleksiyon, Avrupa, Kafkaslar, Orta ve Uzak Doğu ülkelerinde devam eden faaliyetlerine Hong Kong, Fransa, Hindistan gibi ülkeleri eklemeyi planlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.