DOLAR 32,4505
EURO 34,4821
ALTIN 2477,195
BIST 9642,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kombi tamir ve bakımında tüketici dostu uygulama

    Kombi tamir ve bakımında tüketici dostu uygulama

    İnternet üzerinden 444’lü numaralarla reklam yayınlayan kötü niyetli kişiler, telefonla ulaştıkları tüketicileri, kombi cihazlarının bakımını yaptırmaları konusunda sürekli arayıp rahatsız ediyor. Randevu aldıkları müşterinin evine gelip, kimi zaman cihazlarda arıza varmış göstererek, fahiş fiyatlara parça bedeli talep eden dolandırıcılar, kimi zaman da sağlam cihazı bilinçli şekilde bozup, kullanıcıları zor durumda bırakabiliyor. Isıtma teknolojileri alanında Türkiye’nin yerli üretici markası Daxom’un Servis Müdürü Sinan Çadırcı, son yıllarda bu tarz olaylara çok sık karşılaştıklarını söyleyerek, tüketicileri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kullanılan kombi markasının doğrudan resmi web sitesi üzerinden yetkili servislere ulaşılması gerektiğini söyleyen Çadırcı, “Daxom olarak, bundan yaklaşık 10 yıl önce sektörde ilk defa internet sitesi üzerinden yedek parça ve işçilik fiyatlarını yayınlamaya başladık. Böylece müşterilerimizin, servis sonrası herhangi bir maliyet sürprizi ile karşılaşmalarının önüne geçtik” dedi. Daxom müşterilerini servis dolandırıcılığına karşı korumak adına yeni bir sistem üzerinde çalıştıklarını söyleyen Çadırcı,  “Tüketicilerimizin daha hızlı hizmet alarak, kullandıkları cihazla ilgili yapılan işlemleri dijital ortamda takip edebilmesini sağlayan servis sistemini çok yakında hizmete alacağız” dedi.

     

    Özellikle son yıllarda yetkisiz kişilerin, kendilerini “yetkili servis” gibi gösterip tüketicileri kandırdığını söyleyen Çadırcı, Daxom’un yakında hizmete girecek yeni programı sayesinde müşterilerin bu tarz dolandırıcılıklara maruz kalmalarının önüne geçeceklerini açıkladı. Tüketicilerin daha hızlı hizmet almasını ve kullandıkları cihazla ilgili işlemleri dijital ortamda takip edebilmelerini sağlayacak servis programı sayesinde, Daxom servisleri gerekli durumlarda müşterileri arayacak ve iş takibi anlık olarak genel merkez tarafından yapılacak. Ortaya çıkabilecek aksaklıklara anında müdahele imkanı da tanıyan servis programı, tüketicilerin çok daha hızlı ve etkin bir hizmet almalarına imkan verecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.