DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konaklama ve Hotel Ekipmanları sektörü Antalya’da buluştu

    Konaklama ve Hotel Ekipmanları sektörü Antalya’da buluştu
    17.01.2024
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük konaklama ve ağırlama sektörüne yönelik ihtisas fuarı olan Hotel Equipment – 34.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, bugün ziyaretçilere kapılarını açtı. 16-19 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, Armis’in katılımıyla otel misafirlerinin konforunu en üst seviyeye çıkaran yatak modellerini sergileyecek. Armis, fuarda 1D11 numaralı stantta yer alacak ve 4 gün boyunca yurt içinden ve yurtdışından birçok ziyaretçiyi ağırlayarak, sektördeki yenilikleri tanıtacak.

    200’ünüzerinde katılımcıyı, yurt içinde 70 il ve yurt dışında 50’in üzerinde ülkeden25.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi amaçlayan Hotel Equipment – 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

    Hotel Equipment – 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarının konaklama sektörü için çok önemli fuar olduğunu belirten Acme Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kürşat Batallı, “Fuar yurt içi ve yurt dışında ürünlerini pazarlamak isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Armis olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veren inovatif ürünlerin yanı sıra çok amaçlı yatak grubu ile otel ve hastaneler için özel üretim yapmaktayız. Yatak konforu, turistlerin tercihlerini etkileyerek konaklama deneyimini belirleyen kilit bir faktördür. Armis olarak, tüm yataklarımızı aynı yüksek kalitede üretme konusundaki kararlılığımızla müşterilerimize güvenilir ve kaliteli ürünler sunuyoruz. Bu tutum, markamızın sektördeki güvenilirliğini artırırken turistlerin konfor beklentilerine daha etkili bir şekilde karşılık verme yeteneğimizi güçlendiriyor” dedi.

    Ege ve Akdeniz bölgesinde her yıl yeni otel sayısının artması ve mevcut otellerin konforunu artırmak için inovatif ürünler geliştirdiklerini belirten Batallı, her yıl otel yatak ve tekstil kategorilerinde yenilemeye gittiklerinin de altını çizdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.