DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konfor Mobilya yeni ürünlerini İzmir’de görücüye çıkaracak

    Konfor Mobilya yeni ürünlerini İzmir’de görücüye çıkaracak
    28.02.2020
    A+
    A-

    Ülkemizin en önemli markalarından Konfor Mobilya, Konfor ve Konfor Yatak markaları ile müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda tasarladığı en yeni koleksiyonlarını, 4-8 Mart tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda tanıtacak.

    Uzun yıllara dayanan deneyim ve ustalıkla dünya trendlerini Türkiye’ye taşıyan Konfor Mobilya, yaşam alanlarına kalite, tasarım ve konfor katmayı hedefleyen yeniliklerini, dünyanın dört bir yanından sektör oyuncularını bir araya getiren Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor.

    Türkiye’nin en büyük üreticileri arasında yer alan Konfor Mobilya, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda tasarladığı Fenton Koleksiyon, Voleta Koleksiyon, Holis Koleksiyon’un yanı sıra Konfor Yatak markası altında Nxtgen Verti Lateks Yatak ile Bexley Tekno Baza ürününü fuarda ilk kez görücüye çıkaracak.

    Konfor Mobilya, ‘Önce Müşteri’ yaklaşımı doğrultusunda geliştirdiği ve sektöre yön vereceğine inandığı Konfor Yatak Seçim Sistemi ve Konfor Mobil Etkinlik Uygulamalarının tanıtımını da yine İzmir Mobilya Fuarı’nda gerçekleştirecek.

    Yatak Seçim Sihirbazı, müşterilerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda doğru yatağa yönlendirildikleri WEB tabanlı bir uygulama. Aynı sistemle birlikte 150 gün de deneme süresi getiriliyor. Konfor Mobilya Etkinlik Uygulaması ise şirketin tüm mağaza personeli ve merkez çalışanlarına etkinlik bildirimlerini ve değişiklikleri anlık olarak duyurma fırsatı sunuyor. Android ve iOS tabanlı tüm telefonlara indirilebilen uygulamayla, İzmir Mobilya Fuarı’nda da yeni ürün değerlendirme anketleri gerçekleştirilecek ve ziyaretçi geri bildirimleri anlık olarak alınabilecek.

    31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, Türkiye’nin 81 ilinden gelecek sektör temsilcileri ile alım heyetleri ve 45 ülkeden toptancılar, mağaza zincirleri, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar ve dekoratörleri 5 gün boyunca misafir edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.