DOLAR 32,2634
EURO 34,7739
ALTIN 2440,066
BIST 10268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konfora davet eden eşsiz tasarım

    Konfora davet eden eşsiz tasarım
    25.05.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica, göz alıcı şıklığı ve konforu bir arada sunan yeni Releva Oturma Grubu ile dış mekânlara modern bir hava katıyor. Özgün tasarımı ve mükemmel işciliğiyle dikkat çeken Releva Oturma Grubu, davetkâr görüntüsüyle de açık havada uzun süre vakit geçirme hevesi uyandırıyor.

    Dış mekanlara prestij ve keyif katan Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica, 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan yeni Releva Oturma Grubu ile göz alıcı şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Kaliteli malzemesi ve kusursuz işciliğiyle öne çıkan Releva Oturma Grubu, yere doğru uzanan örgü detayı ve özgün tasarımıyla açık hava mekânlarında modern bir tarz yakalamak isteyenleri cezbediyor.

    Geniş oturma alanı ve davetkâr görüntüsüyle bahçe, balkon ve teraslarda uzun süre vakit geçirme hevesi uyandıran Releva Oturma Grubu’na, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.