DOLAR 32,3337
EURO 35,1133
ALTIN 2312,367
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konforda bir sonraki aşama: Silmeyin yıkayın – artık tuvalet kağıdına ihtiyacınız yok

    Konforda bir sonraki aşama: Silmeyin yıkayın – artık tuvalet kağıdına ihtiyacınız yok
    26.08.2017
    A+
    A-

    Tuvalet kağıdının “keşfi”nden önce, yosun, yaprak veya eski bez parçalar kullanılıyordu. İlk “tuvalet kağıdının” bugün artık hepimizin aşina olduğu ve 26 Ağustos “Uluslararası Tuvalet Kağıdı Günü”nde hatırlanan hijyen ürünü ile yakından uzaktan alakası olmadığına şüphe yok. Aslında kağıt, hijyen kültürünün son durağı da değil. Bir sonraki aşamaya geçildi bile: kişisel bakımda en mahrem bölgeye yönelik yeni sloganı “Silme, yıka”. Klozet sistemlerinin artan popülaritesi ile ortaya çıkan bu yeni düşünüş biçimi, dünyayı değiştiriyor.

    Tuvalette devrim yaratan hijyen

    GROHE’nin sunduğu Sensia Arena akıllı klozet sistemindeki gibi yıkama ve hava kurutma fonksiyonlu klozet fikri giderek yaygınlaşıyor. Akıllı klozet sistemleri Asya’da daha popüler. Örneğin Japonya’da, tuvaletlerin yüzde 80’inde akıllı klozet sistemi bulunuyor. Avrupa’da ise gitgide daha fazla tüketici tuvalet kağıdından vazgeçerek en doğal temizlik malzemesi suyu tercih ediyor. Su sadece daha hijyenik olmakla kalmıyor, aynı zamanda cilde de daha hassas.

    Geleneksel tuvaletlerden daha konforlu ve hijyenik

    Akıllı klozet sistemleri, geleneksel tuvaletlere kıyasla çok daha konforlu ve hijyenik. Klozet kullanıldıktan sonra, farklı ayarlanabilir jet tiplerinin yer aldığı küçük duş kolları, ılık su ile kapsamlı temizlik sağlıyor. Koku giderme ve sıcak havalı kurutma fonksiyonları maksimum kişisel konforu güvence altına alıyor. Gelişmiş teknolojiler, tuvalet kağıdı veya ıslak mendil kullanımından çok daha taze, temiz ve hoş bir his sağlaması ile daha iyi ve daha temiz bir deneyim sunuyor. Su akışının tipi, yoğunluğu, sıcaklığı ve konumunun yanı sıra jet tipleri ve temizleme yöntemi de ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Hatta GROHE akıllı klozet sistemi, bir akıllı telefon uygulaması ile dahi ayarlanabilmesi ile kullanıcıların takdir ettiği akıllı ayarları sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.