DOLAR 32,4662
EURO 34,736
ALTIN 2435,776
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konut Asistanı ile doğru evi almak artık daha kolay

    Konut Asistanı ile doğru evi almak artık daha kolay
    11.10.2021
    A+
    A-

    Kredi, sigorta ve konut süreçlerini kolaylaştırmak için yola çıkan olayinkolayi. com sitesi, sunduğu “Konut Asistanı” hizmetiyle, ev almak isteyenlere aradıkları konut için gerekli olabilecek birçok araca tek bir adresten ulaşabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca olayinkolayi. com’un hesaplama araçlarını kullananlar, gelirlerine göre ideal ev tutarı, emlakçı komisyonu, tapu harcı, taşınma masrafları gibi olası giderlerini de kolayca hesaplayabiliyor. Üstelik sektör uzmanı olayinkolayi. com, müşterilerinin konuta dair tüm sorularını hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında  Whatsapp hattı üzerinden anlık yanıt sistemiyle cevaplıyor.

     

    Sigorta yaptırırken, kredi ararken, ev alırken veya taşınırken ihtiyaç duyulan tüm işlemleri kolaylaştırmak üzere yola çıkan olayinkolayi. com, “Burada her olayın bir kolayı var!” sloganıyla asistanlık hizmeti veriyor. Takipçilerini konut, kredi ve sigorta konu başlıklarında bilinçlendiren site, sunduğu hesaplama araçları sayesinde, yeni bir ev hayali kuranlara konut alımıyla ilgili tüm olası masrafları bir arada görerek bütçelerini buna göre ayarlayabilme şansı sunuyor. Ayrıca konut kredisi kullanacaklar, bankaya gitmeden önce kendilerine sunulan araçlar ve avantajlı teklifler sayesinde kredi, sigorta ve konut yolculuğunda karşılarına çıkabilecek gereksiz masraflardan da kurtuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.